Yiv Com 2

Langaton Yivcom 2 GPS -kaukosäädinjärjestelmä autosi sisä- tai ulkopuolelle on kehitetty nykypäivän kuljettajalle, joka tarvitsee kaikki navigointijärjestelmän mukavuudet, mutta jolla on myös olennainen kyky puhua puhelimella, kädet vapaana. Nämä laitteet käyttävät matkapuhelimesi tietosuunnitelmaa autosi jäljittämiseen, ja jos se katoaa, lähetä hälytys matkapuhelimeesi matkapuhelimen kautta. Tämä helpottaa auton löytämistä ilman, että sinun on etsittävä sitä tien yli. Ne ovat riittävän pieniä, jotta ne mahtuivat käsineosastoon tai kukkaroon.

Tässä järjestelmässä on ääniominaisuus, jonka avulla voit sanoa sanallisesti, missä autosi on ja mikä sen nykyinen sijainti on. Se ilmoittaa sinulle myös lähimmät huoltoasemat ja muut lähellä olevat palvelut. Voit myös saada painike-ilmoituksia, kun palvelu on tarkoitus suorittaa auton sijainnissa. Se tarjoaa myös määränpääsi kartan, josta voi olla hyötyä ajettaessa huonoilla teillä tai tuntemattomilla teillä.

Tämä järjestelmä voi toimia yhdessä Yivcom 2 Genie -huoltoaseman varausohjelmiston kanssa, jota käytetään varausten varaamiseen paikalliselle huoltoasemalle. Voit kirjoittaa määränpääsi, kuinka monta mailia haluat ajaa ja kuinka kauan haluat ajaa. Tämä ominaisuus voi säästää rahaa. Esimerkiksi, jos aiot ajaa useita tunteja, mutta aiot viettää vain vähimmäisaikaa, sinun ei tarvitse ajaa niin kauan saadaksesi alennuksen. Jos kuitenkin ajat, voit silti saada alennuksia todellisten ajettujen mailien lukumäärän sijasta pelkästään huoltoasemallesi tekemäsi varauksen perusteella.

Yivcom-järjestelmässä on myös turvaominaisuus, joka on samanlainen kuin kartoitusjärjestelmän. Voit merkitä GLS-ominaisuuden merkitsemällä vaaralliset sijainnit ajaessasi, ja heti kun saavut tiettyyn paikkaan, voit merkitä ne pois, jotta et pääse onnettomuuteen. Voit myös käyttää GLS-ominaisuutta nähdäksesi, tarvitseeko kääntyä sivutielle. Jos teet niin, sinulta veloitetaan lisämaksu, koska et huomannut tieolosuhteita etukäteen. Nämä ja muut vastaavat turvaominaisuudet tekevät Yivcom-järjestelmästä erinomaisen valinnan sekä liike- että henkilökohtaiseen käyttöön.

Vaikka järjestelmä on jo paljon helpompaa kuin suurin osa siellä kilpailevista huoltoasemista, se ei tarkoita, ettet voi hyödyntää järjestelmää säästääksesi edelleen rahaa. Esimerkiksi, jos tiedät matkustavan viikonloppuisin, voit varata viikonloppulipun paikallisesta Yivcom-huoltoasemastasi hintaan 1,50 dollaria. Vaikka tämä on halvempaa kuin vastaava huoltoasema, voit käyttää mukavuusominaisuutta säästääksesi rahaa. Sinun ei tarvitse tehdä kahta erillistä varausta, yksi perjantai-iltoihin ja toinen lauantai-iltoihin, jos todella haluat säästää rahaa.

Kaiken kaikkiaan Yivcom 2.0 -järjestelmä on loistava työkalu niille, jotka etsivät lisämukavuutta matkoillaan. Se on erityisen kätevä niille, jotka matkustavat arkipäivisin, koska monien huoltoasemien kaasun hinnat nousevat aamulla. Jos etsit kuitenkin edullista huoltoasemaa, kannattaa harkita Yivcom-järjestelmää. Sen lisäksi, että se tarjoaa välitöntä tietoa kaasun hinnoista, se tarjoaa myös kartan, josta näet lähimmän huoltoaseman sijainnin. Tämä auttaa sinua säästämään vielä enemmän rahaa polttoainekustannuksissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *