William Hill Ei Rekisteröintiä

William Hill on brittiläinen rekisterinpitäjä, joka on erikoistunut tarjoamaan verkkopalveluja, verkkotunnusten rekisteröintiä ja verkkotunnusten edelleenlähetyksiä. Hänen yrityksellään on toimistot Isossa-Britanniassa, Tanskassa, Irlannissa, Saksassa, Espanjassa, Romaniassa, Norjassa, Italiassa ja Alankomaissa. Hill perusti yrityksen vuonna 1985, ja sillä on nyt rekisteröity yli 12 miljoonaa verkkotunnusta. Hill väittää omistavansa eniten maailmanlaajuisia verkkotunnuksia, yli kaksi miljoonaa, ja hän on maailman suurin Internet-välittäjä.

Ei rekisteröintiä ajatus on, että verkkotunnuksen avulla voit hallita sitä, mikä näkyy verkkohauissa. Tämä tarkoittaa, että jos joku hakee ilmausta ”uk domainname”, näet kaikki siihen liittyvät verkkosivustot. Jos sinulla ei kuitenkaan ole omaa nimeäsi rekisterissä rekisterinpitäjän kanssa, et näe mitään linkeistä sivustoosi hakutuloksissa.

Ei rekisteröintiä -toiminnolla on monia etuja verkkosivustojen ylläpidolle. Esimerkiksi verkkotunnuksen rekisteröinnin kustannukset ilman rekisteröintiä ovat huomattavasti pienemmät kuin brittiläisen yrityksen käyttäminen. Rekisteröintiä ei myöskään vaadita, kun olet vasta perustamassa henkilökohtaista verkkosivustoa. Verkkotunnuksen edelleenlähetyksestä voi olla hyötyä, jos rakennat yrityssivustoa, koska sivustosi näkyy muiden ihmisten verkkosivustoilla, kun heillä on oma.

Ei rekisteröintiä haittapuolena on, että et voi hallita sitä, mitä web-hauissa näytetään. Tämän estämiseksi jotkut ihmiset rekisteröivät sekä nimensä että verkkosivustonsa samassa yrityksessä. Seurauksena on, että kun hakukone etsii jotain, tulokset annetaan vain yrityksille, jotka ovat rekisteröineet sekä nimen että verkkopalvelun. Tämän vuoksi on mahdotonta selata verkkoa ja nähdä kaikki haluamasi. Tarvittaessa sinun on otettava yhteyttä jokaiseen rekisteröijään erikseen ja toivottava, että heillä on samat käyttöehdot kuin sinulla, tai sinun on pyydettävä heitä tarkistamaan varmuuskopiointipalvelun saatavuus, jotta voit muokata verkkosivustoasi myöhemmin.

Suurin osa hosting-yrityksistä, jotka tarjoavat rekisteröimättömiä verkkotunnuksia, tarjoavat myös mahdollisuuden siirtää verkkotunnuksia, kun se tuntuu tarpeelliselta. Tämä tarkoittaa, että voit siirtää verkkosivustosi isännöinnin toiselle rekisteröijälle, jos haluat tehdä niin. Kun rekisteröit verkkotunnuksen, sinulle annetaan yleensä verkkopalvelu ilmaiseksi ja sinun on sitten ostettava se palveluntarjoajalta. Sinun ei tarvitse tehdä tätä, jos aiot muuttaa vain hosting-yrityksiä, koska suurin osa tarjoajista tarjoaa kohtuullisen siirtohinnan.

On tärkeää, että luet palvelun ehdot ennen rekisteröitymistä verkkotunnukseen. Sinun on aina varmistettava, että ymmärrät ne täysin, jotta et sekaannu teknisissä asioissa. Varmista myös, että sinulla on varmuuskopiot kaikista verkkosivustollasi luomistasi tiedostoista, jos verkkosivustosi katoaa tai menee offline-tilaan. Verkkotunnuksesi näyttää erilaiselta, ja saatat jopa menettää osan myynnistä, jos et löydä ostajaa verkkosivustollesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *