VR Kapulat Ps4

Parhaiden PlayStation 4 -pelien löytämisessä saatat olla yllättynyt VR Gaten olemassaolosta. Tämä on uusi tulo virtuaaliseen videopelien maailmaan, ja sen avulla voit hyödyntää monia ominaisuuksia, joita uudemmat konsolit tarjoavat. Valitettavasti markkinoilla on paljon pelejä, jotka eivät salli sinun nauttia kaikista niistä. Tämä on ongelma, varsinkin kun otetaan huomioon sadat dollarit, jotka sinun on käytettävä parhaan järjestelmän saamiseksi.

Kun tarkastelet eri vaihtoehtoja uusimpien pelien nauttimiseen PlayStation 4: ssä, huomaat todennäköisesti, että porttia on saatavilla maksua vastaan. Tämä on itse asiassa vaihtoehto, jonka löydät järjestelmän sivulta. Kun käytät tätä, voit liittää PlayStation 4: n ja käyttää sitä monin eri tavoin. Voit käyttää ostamiasi ja lataamiasi pelejä. Voit myös käyttää sitä yhteyden muodostamiseen mihin tahansa kotisi televisioon ja kokea television kuin koskaan ennen.

Kun olet kiinnostunut nauttimaan videokokemuksesta suosikkipeleistäsi PlayStation 4: ssä, sinun on varmistettava, että tiedät mikä VR Gate on ja miten se toimii. VMR Gate on pohjimmiltaan tapa muuttaa PlayStation-järjestelmäsi portaaliksi virtuaalisen viihteen maailmaksi. Jos sinulla on langaton internetyhteys, voit päästä näihin maailmoihin hyvin perustasolla. VMR-portti ei vaikuta videosi laatuun, ja koet vain erittäin terävän kuvan.

VMR-portti toimii uuden PS4 Eye -yhteyden kanssa. Nämä kaksi uskomatonta järjestelmää on suunniteltu toimimaan harmoniassa. Silmien seuranta on välttämätöntä portin toiminnalle, ja sen avulla voit nauttia kaikista videokokemuksistasi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä, että mitään puuttuu. PlayStation Network laajenee koko ajan ja pelivalikoima on melkein rajaton. Voit valita monista peleistä, ja VMR-portti auttaa sinua kokemaan ne parhaalla mahdollisella tavalla.

VMR-järjestelmän avulla voit kuljettaa toisen ulottuvuuden. Jos haluat pelata ensimmäisen persoonan ampujia, rakastat kykyä saada koko näytön ohjaimet ja tuntea olevasi todella toiminnan sisällä. VMR-portti varmistaa, että et menetä mitään ja olet aina toiminnan keskellä. Vaikka sinulla ei olisi halua olla aktiivisesti mukana pelissä, tunnet silti kuin olisit osa sitä. Ainoa tapa menettää PlayStationilla on olla läsnä kokemuksen vuoksi. VMR-kokemus varmistaa, että sinulla on aina kutina hypätä suoraan seuraavalle tasolle.

Sinun tulisi pitää VMR-porttia osana videopelikokemustasi. Tämä tekninen kehitys ei vain avaa kaikenlaisia ​​ovia, vaan parantaa myös grafiikkasi laatua kaikissa suosikkipeleissäsi. Voit kokea realistisemman videopelikokemuksen paremmalla grafiikalla, ja pystymällä siirtymään aktiiviseen videopelien istuntoon ja ulos siitä olet hyvin valmistautunut vastaamaan seuraavaan haasteeseen. Kokeile yhtä tänään ja löydä, mitä se voi tehdä sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *