Videoslots Bonus Raha

Yksi uusimmista tavoista ansaita rahaa verkossa on käyttää YouTube-videokolikkopeliä. Rekisteröityminen on ilmaista ja voit luoda omia videoita, jotka näytetään YouTubessa. Voit myös halutessasi mainostaa muilla verkkosivustoilla ja saada videosi listalle markkinoilla muiden katsottavaksi. Voit sitten kerätä bonusrahaa, kun joku on katsellut videotasi. Jos olet valmis käyttämään aikaa ja vaivaa, saat rajoittamattoman määrän tätä bonusrahaa.

Kun luot uuden videon YouTubeen, kestää noin 30 sekuntia. Sinua pyydetään rekisteröitymään jäseneksi ennen kuin voit aloittaa. Tämä on itse asiassa turvatoimi laittoman toiminnan estämiseksi. Jos yrität käyttää tätä palvelua rekisteröitymättä, et voi saada bonusrahaa. Tämä tekee videoiden asettamisesta ja maksamisesta nopeasti ja helposti erittäin yksinkertaisen prosessin.

Sinun tarvitsee vain ladata video tietokoneellesi. Kun se on ladattu, voit katsella sitä YouTuben verkkosivustolla tai mobiililaitteellasi. Jos olet asentanut salaman tietokoneellesi, voit siirtyä asetuksiin ja valita flash-videon. Valitse sitten kyllä ​​kaikkiin kysymyksiin ja odota, kunnes videon toisto alkaa. Ei mene kauan, ennen kuin alat saada rahaa videoistasi.

Kun yrität ansaita rahaa tämän ohjelman avulla, on tärkeää tietää, ettet saa prosenttiosuutta käyttämästäsi summasta. Sinun on ymmärrettävä, että yritykselle on asetettu rajoituksia, jotta he voivat tarjota tämän ominaisuuden ihmisille. Nämä rajoitukset sisältävät kuluttajan iän sekä videon mahdollistamiseksi käytettävän yhteyden tyypin. YouTube on tarkoitettu vain aikuisille.

Videoslotsilla on kuitenkin sovellus iPhonille. Jos sinulla on iPhone, voit saada bonusrahasi myös tältä sivustolta. On todella muutama tapa käyttää tätä ohjelmaa saadaksesi ylimääräistä rahaa kotoa. Voit käyttää sitä kannettavalla tietokoneellasi, jos sinulla on sellainen, tai voit käyttää sitä jopa televisiossasi. Tämä on erittäin helppo tehdä, eikä sinun tarvitse koskaan huolehtia sovelluksen poistamisesta puhelimesta.

YouTube voi olla hieno ylimääräinen rahalähde niille, jotka käyttävät sitä viisaasti, mutta se ei ole asia, jonka kaikkien pitäisi vaivautua. Siitä on kuitenkin muutama syy. Ensinnäkin monet ihmiset haluavat lähettää videoita verkossa, ja niitä on paljon enemmän katsojia kuin koskaan. Toiseksi sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että katsoja näkee kasvosi ja henkilöllisyytesi millään tavalla. Jos yrität vain saada nimesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voit rekisteröityä ilmaisiin juttuihin, sinun kannattaa välttää tätä sivustoa kokonaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *