Veikkaus Uudet Pelit

Uusien pelien vedonlyönnissä Super Bowl on kenties mielenkiintoisin tapahtuma, johon lyödä vetoa. Vedonlyönti mistä tahansa urheilulajista voi kuitenkin olla suuri haaste, koska siihen liittyy useita eri tekijöitä. Useimmilla vedonlyöjillä on omat henkilökohtaiset kaavat, jotka auttavat heitä tulemaan kärjessä. Nämä kaavat perustuvat kuitenkin tilastoihin ja suuntauksiin, joita useimmat ihmiset eivät todennäköisesti ole koskaan ajatelleet. Urheiluvedonlyönnissä voittaa enemmän kuin vain valita suosikkijoukkueesi.

Aluksi vedonlyöjien on ymmärrettävä, että jos joukkueen odotetaan voittavan, sen mahdollisuudet voittaa ovat paljon paremmat kuin joukkueen, jonka ei odoteta voittavan. Toisaalta joukkueella, jonka ei odoteta voittavan, on paljon suuremmat mahdollisuudet hävitä. Nämä tekijät voidaan helposti selvittää pienellä tutkimuksella. Esimerkiksi, jos tiedät, että kaiken loukkaavan räjähdyksen todennäköisyys on suuri, saatat haluta lyödä vetoa tällaisesta joukkueesta, jolla on erinomainen puolustusyksikkö, tai joukkueesta, joka todennäköisesti saa enemmän kosketuksia pelin aikana.

Tilastojen tarkastelun lisäksi uusien vedonlyöjien on myös tarkasteltava historiaa selvittääkseen, mitkä joukkueet todennäköisimmin voittavat uusia pelejä. Helpoin tapa tehdä tämä on tarkastella 20 viimeistä tähtipeliä ja pisteiden leviäminen jokaiselle. Katsokaa joukkueiden välisiä suuria marginaaleja ja älä pelkää lyödä vetoa hieman leviämisen ulkopuolella.

Seuraavaksi vedonlyöjien on määritettävä, kenellä joukkueella heidän mielestään on paras paluu tulevissa peleissä. Jos pelaaja on kuuma muutaman viikon ja hidastuu yhtäkkiä, pelaaja voi helposti nähdä fantasiatilastojensa laskevan. Sinun täytyy ajatella eteenpäin ja pysyä fantasiapelaajien päällä. Varmista, että lyöt vetoa joukkuetta vastaan, joka juoksee palloa usein tai ainakin luopuu suurista näytelmistä juoksijoilleen.

Lopuksi vedonlyöjien tulisi tarkastella vahinkoraporttia. Tämä luettelo kertoo sinulle, kuka on terve ja kuka ei tule takaisin pelaamaan. Jos tähtipelaaja on poissa, pelaaja ei välttämättä pelaa enempää ensi viikolla. Jos aloittaja kuitenkin menettää aikaa loukkaantumisen vuoksi, joukkueen syvyys testataan välittömästi. Pidä nämä asiat mielessä ja sinun pitäisi pystyä valitsemaan joukkueet, joilla on paljon menetettävää ja paljon voitettavaa uusien pelaajien kanssa pallon molemmilla puolilla.

Nämä ovat vain muutama vinkki, jotka kannattaa muistaa vedonlyönnissä yliopiston jalkapallopeleistä. Suurimman osan ajasta, vedonlyönti uusista peleistä on helpompaa kuin lyödä vetoa vanhoista peleistä. Jos olet perehtynyt yliopiston jalkapallo-vedonlyöntiin, voit saada hyvän käsityksen joukkueiden suorituskyvystä. Hyödynnä mahdollisimman usein tapahtuvia muutoksia, eikä sinun pitäisi olla vaikeuksia ansaita rahaa lyömällä vetoa uusista ja tulevista peleistä. Nyt kun sinulla on parempi käsitys vedonlyöntiprosessista, voit käyttää uusia vedonlyöntikertoimia parantaaksesi todennäköisyyttäsi voittaa enemmän rahaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *