Uudet Cadino Bonukset

Uudet kasinobonukset eivät ole samat kuin vanhat. Ne ovat itse asiassa yhdistelmä sekä uusia että vanhoja bonuksia. Tämä tarkoittaa periaatteessa sitä, että aloittelija pystyy ansaitsemaan yhtä paljon kuin vanha bonussumma luopumatta mistään heidän tililtään.

Kun kirjaudut Facebook-alustalle, näet ansaitsemasi pisteet ja kavereiden määrän, jotka ovat käyttäneet samoja bonuksia kuin sinulla. Uuden järjestelmän avulla sinulla voi olla niin monta ystävää kuin haluat. Tämä on mahdollista, koska aloittelijalla on useita tilejä. Joten kanta-asiakaspisteiden lisäksi on mahdollisuus ansaita enemmän palkkioita tiliä kohti.

Kun puhumme useista tileistä, ne viittaavat siihen, että samalle henkilölle on nyt kaksi erillistä alustaa. Ne eivät ole enää yhteydessä toisiinsa. Kun uusi käyttäjä on luonut tilin Facebook-alustalle, hän voi luoda uuden sivun. Sieltä hän voi jatkaa samalla tilillä tai avata toisen. Valinta on täysin hänen vastuullaan. Kun hän on ylittänyt jäsenyyden kolmannen tason, hän voi aloittaa rahansiirron.

Tietyn ajan kuluttua aloittelijalle annetaan koodi, joka antaa hänelle pääsyn tiettyyn paikkaan sivustolla. Koodi on aktivointikoodi. Kun aloittelija on saanut koodin, hän voi ansaita rahaa harjoittamalla kyseistä toimintaa. Näin hän ansaitsee bonusrahansa.

Uudemmille jäsenille annetaan kannustin liittyä Facebookiin. Tämä tapahtuu tarjoamalla monitasoinen ohjelma. Uutena jäsenenä voi ansaita enemmän pisteitä joka kerta, kun hän viettää tietyn ajan päätilillä. Nämä pisteet ovat kuin käteinen, jonka uusi jäsen voi vaihtaa oikealla rahalla. Jos uusi jäsen onnistuu ansaitsemaan tarpeeksi rahaa, hän voi jopa lunastaa pisteensä ja hankkia itselleen valitsemansa upouuden luksusmallin.

Cadino on toteuttanut mielenkiintoisen järjestelmän, jonka avulla aloittelija voi ansaita enemmän pisteitä lyhyessä ajassa. Kun hän viettää enemmän aikaa päätilillä, hän saa lisää bonuksia. Hän saa kaksinkertaistaa jo saamansa pisteet, ja tämä kaksinkertaistaa myös sen rahamäärän, jonka hän voi nostaa. Se on loistava järjestelmä, joka hyödyttää aloittelijaa tarjoamalla hänelle ylimääräisiä tuloja, vaikka samalla tarjoamalla tarvittavan motivaation jatkaa liiketoimintaa. Facebookissa on paljon mahdollisuuksia käteiseen, joten ei ole mitään syytä, miksi hänen ei pitäisi kokeilla sitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *