Tyttöjen Pelit Pikku Kakkonen

Jos olet suuri tyttöjen fani ja nautit niiden pelaamisesta, Internet tarjoaa sinulle monenlaisia ​​valintoja. Girls Gone Wild on yksi tällainen otsikko. Tarina pyörii joukon nuoria naisia, joiden on pelastettava maailma sen jälkeen kun paha tohtori Darkkan on siepannut heidät. Peli keskittyy lähinnä näiden seikkailunhaluisten nuorten naisten seikkailuihin, jotka yrittävät pelastaa itsensä ja selvittää, mitä tapahtui heidän ystävilleen, jotka myös tri Darkkan sieppasi.

Tämä peli on luotu iPhonelle ja iPod Touchille, ja voit ladata sen Apple App Storesta. Sinun on kuitenkin oltava varovainen, koska Game Stationille ja Nintendo DS: lle on tehty useita tyttöpelejä. Tämä tarkoittaa, että tämän tyyppiset tyttöjen pelit eivät ole käytettävissä Apple iPhone- tai iPod Touch -laitteissa. Pelin päähenkilöt ovat samat kuin elokuvissa, mikä tarkoittaa, että voit myös nauttia elokuvan katselemisesta pelin pelaamisen kanssa.

Toinen verkossa suosittu tyttöjen peli on nimeltään Little Runner Up. Tässä pelissä nuori tyttö käy läpi useita vaiheita, jotka kaikki perustuvat kirjoihin ja novelleihin. Voit nähdä, että jokaisella tasolla on erilainen kirja, joka on luettava ennen kuin seuraavalle tasolle pääsee. Tässä pelissä on viisikymmentä tasoa ja tavoitteena on saada tarina valmiiksi ennen kuin aika loppuu.

Tämän pelin mielenkiintoinen piirre on, että sinulla on myös mahdollisuus valita merkki, jonka haluat hahmosi olevan. Päähenkilö on nimeltään Alice ja hän on orpo, joka pakenee maatilalta. Voit myös valita muita tärkeitä hahmoja, mukaan lukien koulun rehtori ja pikkukaupungin tyttö. Useat tytöt nauttivat tällaisten tyttöjen peleistä, joten on suositeltavaa tehdä valinta ennen pelin pelaamista.

Jos haluat pelata jotain, joka on kypsempi ja jossa on hieman särmikkäämpää grafiikkaa, Pikku Ruusu on peli sinulle. Tämä peli sisältää monia grafiikoita, jotka kuvaavat rakkautta, mustasukkaisuutta, konflikteja, romanssia, vihaa ja muuta. On myös monia kappaleita, joita esiintyvät monet naislaulajat, kuten Rihanna, Macy Gray ja Blank Sleeve. Nämä kappaleet sopivat tytöille, jotka ovat sydämeltään nuoria ja jotka ovat myös innokkaita tutkimaan omaa identiteettinsä.

Yksi parhaista tyttöjen peleistä, joka on myös saatavana verkossa, on nimeltään Brighter Back. Tämä on pelilauta, johon kuuluu juokseminen edestakaisin kahden huoneen välillä, jotka ovat täynnä erivärisiä ilmapalloja. Tämän pelin tavoitteena on olla ensimmäinen, joka saa kaikki ilmapallot yhteen huoneeseen estäen muita pääsemästä huoneen uloskäynnille. Peliä voi helposti pelata Internetissä, ja voit myös ladata sen henkilökohtaiselle tietokoneellesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *