Tuhat Ja Yksi Peliä

Muistatko pelannut tuhannen ja yhden kortin peliä jakajaa vastaan ​​ja voittanut voittajan tuhannen yhden pisteillä? No, kuten tapahtuu, tällaisen korttipelin voittaminen vaati pelaajalta paljon onnea. Itse asiassa ainoa todellinen strategia, jota tuhat ja yksi korttipeli tarvitsi, oli se, että sinun pitäisi rakentaa pakka, joka oli luultavasti vahvin pakkaus, jonka voit rakentaa tuolloin, ja että sinun on estettävä kaikki vastustajan kortit aina kun mahdollista. Tänään on kuitenkin paljon helpompaa voittaa korttipeli rakentamalla vankka strateginen pakkaus, ja nyt on olemassa useita erilaisia ​​strategioita, joita voit käyttää.

Yksi yleisimmistä strategioista, joita voit käyttää, on niin kutsuttu esto-strategia. Pohjimmiltaan rakennat pakan, joka koostuu vain muutamasta hyvästä, vahvasta kortista, ja yrität sitten estää kaikkia vastustajien kortteja pääsemästä omiin. Voit esimerkiksi rakentaa kannen, joka on täynnä King Arthurin ritareiden ja prinsessa morsiamen kortteja, jotta vastustajasi ei voi siirtää nappulojaan mihinkään pöydälle. Voit myös rakentaa heikon pakan, joka koostuu vain kuninkaallisista prinsseistä ja jackistä, joita voit liikkua helposti omien kortiesi suojaamiseksi. Voit yksinkertaisesti käyttää näitä kahta strategiaa ja katsoa vastustajan murenevan jalkojesi edessä.

Toinen strategia on rakentaa kansi, joka on hyvin virtaviivainen eikä sisällä vikoja. Joitakin esimerkkejä suosituista virtaviivaistetuista kannista ovat Texas Holdem ja Badugi-kannet. Vaikka näissä dekeissä voi olla joitain virheitä, kuten se, että joskus ne eivät sisällä tarpeeksi Ace-kortteja, näillä kannilla ei ole todellisia virheitä. Ajatuksena on yksinkertaisesti välttää joutumasta käsittelemään paljon käännöksiä ja saamaan nopea voitto muutaman tehokkaan kortin avulla. Monet parhaista nykyaikaisista kannenrakentajista ovat ottaneet tämän idean ja soveltaneet sitä alkuperäiseen Solitaire-peliin.

Jotkut pelaajat yrittävät rakentaa lyömättömän korttisarjan temppujen avulla, joita muu maailma ei tunne. Yksi tällainen kortti temppu on varmistaa, että jokainen kortti on ässä ja joka toinen kortti on kuningatar. Jos näin tehdään, on erittäin hyvät mahdollisuudet, että pelaaja menee kaikki ulos ja yrittää voittaa valtavan määrän pelimerkkejä kenellekään vastaamatta. Koska Solitaire-pelissä on yhteensä yhdeksän korttipöytää, on aina hyvät mahdollisuudet, että pelaaja saa tietää, mitä kaikki muut tekevät, mikä antaa heille mahdollisuuden strategisoida ja voittaa kaikki pöydässä olevat.

Another strategy that a lot of players try is to build a deck full of rare cards such as the Ace of Pentacles or the Ace of Diamonds but since these cards are rare, it is not wise to try and trade them in for more common cards such as the Ace of Spades. Instead, the strategy is to build a deck full of commons which are commonly played. By doing this, it is possible to lower the prices of the cards since commons are more common. This means that the player will have to play a minimum of five games against the opponents just to win one single card that will take a long time.

Lopuksi on tärkeää huomata, että käyttämällä cojoa voidaan parantaa huomattavasti yleisesti käytettyjä strategioita Rebollo Bingo. Käyttämällä cojoa yllä mainituilla strategioilla voidaan parantaa heidän mahdollisuuksiaan voittaa miljoonia pelimerkkejä yhdessä pelissä. Cojolla on mahdollista voittaa satoja tuhansia pelimerkkejä, joten rakentamalla suuret cojo-pinot pystytään muuttamaan pieni omaisuus miljooniksi. Nyt kun olet oppinut kaikki pelaamisen perusteet, sinun tarvitsee vain mennä eteenpäin ja löytää luotettava ystävä, joka tietää kaiken pelistä, ja heittää kovalla työllä ansaitut rahasi heille ja pidä hauskaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *