Titan Form Peli

Titan Form on äskettäin kehitetty online-roolipeli. Sitä kehittää Deckard Cain, yksi Obsidianin pääkehittäjistä. Peli on asetettu pimeään tulevaisuuteen, noin 20 vuoden kuluttua. Yksi ominaisuuksista, joka erottaa tämän pelin kilpailijoistaan, on se, että pelaaja pelaa kyborgina nimeltä Sam ”Serious” Stone, joka on osa kansainvälistä työryhmää, jonka tehtävänä on tuhota kaikki ihmiskunnan viholliset.

Tarina alkaa, kun Sam ”kylmät jalat”, kun hänet hylätään ylennykseksi työpaikallaan. Usean hylkäämisen jälkeen häntä lähestyy salaperäinen nainen nimeltä Corin, joka pyytää häntä lähtemään tulevaisuuteen. Siellä Sam joutuu juoniin, johon osallistuu terroristiryhmä. Hänet on pakko taistella tiensä vihollisjoukkojen kautta ja palata nykyhetkeen käyttämällä vain Form-voimiaan. Obsidianin kehittäjät ovat taitavasti yhdistäneet ensimmäisen persoonan ampujan reaaliaikaiseen strategiaan luodakseen yhden mielenkiintoisimmista videopeleistä, jotka julkaistaan ​​tänä vuonna.

Kuten videopelistä voi odottaa, otat hallinnan yhden monista hahmoista, joilla jokaisella on ainutlaatuiset ominaisuudet ja taidot. Yksi mielenkiintoisimmista asioista pelattaessa hahmona, jolla on niin rajallinen määrä kykyjä, on, että sinun on ajatteltava taktisesti seuraavaa siirtoasi ja sitä, miten parhaiten vastahyökkäykseen. Esimerkiksi, jos pelaat kokenut sotilas, sinun olisi järkevää mennä taisteluun käyttämällä pitkän kantaman aseita ja pysyä poissa haitasta. Alan tulokkaalla voi kuitenkin olla vaikea tehdä oikea laukaus. Siksi on tärkeää, että pelaat yhtenä pelin monista hahmoista, että pystyt harkitsemaan tarkkaan seuraavaa siirtoasi ja kuinka aiot pelata noppaa.

Taistelu pelissä on uskomattoman realistista, ja asetus näyttää hyvin todelliselta. On paljon sotilastukikohtia sekä muita tulevaisuuden maailmalle tärkeitä paikkoja. Esittelyssä on vielä enemmän hahmoja, jolloin peli tuntuu kuin se olisi kasvanut suuremmaksi kuin voisi odottaa. Kuten minkä tahansa suuren mittakaavan moninpelin online-pelin kohdalla, Titan Mode on tarkoitettu niille, jotka haluavat kokeilla käsiään moninpelissä, mutta jotka eivät ole vielä valmiita yksinpeliin.

Titan Mode on loistava pelitila, joka asettaa hahmosi vihollisten aaltoja vastaan. Aloitat valitsemalla hahmosi ja valitsemalla sitten yhden useista pelattavista hahmoista (joko ihmiset tai ulkomaalaiset), jotka sitten taistelevat sen kanssa taistelukentällä. Se on erinomainen käänne klassisiin tornipuolustuspeleihin, joissa sinua pyydettiin puolustamaan yhtä tukikohtaa yhä vaikeampien yksiköiden aaltoja vastaan. Sen sijaan, että voisit hyökätä vihollista, kun he ovat lähellä, sinulla on vain muutama hetki saada strategiat yhteen ja tehdä mitä tahansa. Se on hieno konsepti, joka lisää riippuvuutta peliin.

Titan Mode on hyvä peli, jos haluat todella nauttia Titan Mode -tilasta. Jos etsit taistelupeliä, jolla on useita tavoitteita ja nopea tahti, tämä on yksi pelattavista. Hallintalaitteet eivät ole kovin haastavia, ja useimmat pelaajat voivat noutaa sen muutamassa minuutissa. Pelissä on todella hienoja asioita, ja on ehdottomasti syytä antaa laukaus. Titan Mode on ehdottomasti yksi Wii Sportsin parhaista peleistä ja ehdottomasti tarkistamisen arvoinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *