Talleta 1e Saa 20e

Säästä 1E rahastasi ja saa 20E takaisin. Näin säästät rahaa lahjakorteilla. Monet meistä, jotka käyttävät luottokortteja, maksavat suuria laskuja, joita emme ehkä koskaan tarvitse maksaa, jos vain olisimme säästäneet rahaa alussa. Lahjakortilla ei ole vaikea säästää rahaa, mutta sinun on tiedettävä temppu ja pidettävä silmällä kulutustottumuksiasi.

Ensimmäinen vinkki rahan säästämiseen kortilla on, että sinun ei pitäisi ostaa asioita, joista sinulla ei ole varaa maksaa yhdellä kortilla. Yritä olla ostamatta asioita, jotka ovat todella houkuttelevia ostamaan, koska ne houkuttelevat, vaikka oletkin käyttänyt niihin rahaa. Osta asioita, joista sinulla on varaa maksaa heti. Tämä on yksi parhaista tavoista säästää rahaa kortilla, koska kun kortti on kädessäsi, sinun ei tarvitse maksaa siitä korkoa ja voit maksaa velan helposti mahdollisimman pian.

Säästää rahaa kortilla tarkoittaa, että sinun on myös säästettävä aikaa ja suunniteltava eteenpäin. Sinun tulisi suunnitella ja budjetoida rahasi hyvissä ajoin. Tiedä tarkalleen, mitä sinun on käytettävä ja kuinka paljon rahaa haluat käyttää kullekin luokalle. Tämä auttaa sinua säästämään rahaa, koska et päädy liikakuluihin ja saat selkeän kuvan sijainnistasi. Nyt, kun haluat säästää rahaa, sinun on myös asetettava tavoitteet siitä, kuinka paljon haluat säästää. Aloita pienimmällä summalla ja jatka matkaa ylöspäin.

Toinen yksinkertainen tapa säästää rahaa lahjalla on tehdä ostoksia vain silloin, kun on erityinen tilaisuus. Esimerkiksi, jos olet menossa lomalle sitten ostoksia sesongin ulkopuolella. Jos tiedät, että vietät paljon hotelleissa, hanki lahjakortti, jonka avulla voit säästää. Lisäksi sinun tulee välttää tarpeettomien lahjojen ostamista. Tarpeettomilla lahjoilla tarkoitan vaatteita, kenkiä, vempaimia ja monia muita.

Säästä enemmän rahaa hankkimalla lahjakortti, jota voidaan käyttää muihin tarkoituksiin. Lahjakortteja on saatavana monissa myymälöissä, joten sinun ei tarvitse huolehtia rajoitetuista tarvikkeista. Sinun tarvitsee vain lukea tarjouksen ehdot ja tietää, mikä niistä on paras valita. Tämä voi säästää sekä rahaa että aikaa, koska sen avulla saat kaiken irti rahastasi. Tämä voi myös auttaa sinua saamaan useamman kuin yhden lahjan, koska voit säästää enemmän bensiini- tai bussihinnoissa.

Säästääksesi enemmän rahaa sinun tulisi myös tutkia eri korttien etuja. Jotkut kortit tarjoavat hyviä palkintoja, joten sinun on helppo säästää enemmän rahaa. Muut kortit vaativat sinua käyttämään niitä vain kerran ja ansaitsevat rahasi takaisin, mutta et voi käyttää samaa korttia uudelleen. Jos haluat tietää enemmän kunkin kortin eduista ja haitoista, voit kokeilla sitä ja löydät varmasti kortin, jolla voit säästää enemmän rahaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *