Super Mario Peli

Super Mario on Nintendon kehittämä monen pelaajan tasopelisarja, joka perustuu sen maskottiin Mario. Sen sijaan, että Super Mario olisi sivuttain rullattava tasopeli, kuten useimmat tämän tyylilajin pelit, sillä on aivan erilainen tarina, joka on kerrottu ensisijaisesti Mushroom Kingdom -nimisessä maailmassa. Maailma on jaettu seitsemään tasoon, joista kukin tarjoaa pelaajalle lisää haasteita. Sen sijaan, että siirtyisit tasolta tasolle, kuten useimmissa peleissä, joissa sinulle annetaan vain yksi mahdollisuus liikkua vasemmalle tai oikealle, sinulla on laaja valikoima vaihtoehtoja Super Mario Worldissa. Voit vaihtaa kävelynopeutta ja hyppykorkeutta, muuttaa tapaa, jolla hyppäät, ja jopa vaihtaa pukua (jos menetät yhden).

Vaihtoehtoisesti se tunnetaan nimellä Super Mario Bros. -peli tai yksinkertaisesti itse Mario-sarja, se on ylemmän Mario-franchising-sarjan ydin. On olemassa useita Mario-pelejä, jotka on kehitetty useille alustoille. Suurimmaksi osaksi Mario-pelien ulkoasu ja tyyli ovat samat kaikissa järjestelmissä, mutta jokaisessa järjestelmässä on pieniä muunnelmia, jotka ovat yksinomaan sen järjestelmää. Luonnollisesti pelit on yleensä asetettu nykypäivän kaltaisessa ympäristössä, jossa putket johtavat tietylle tasolle, josta ne voivat edetä seuraavaan vaiheeseen. Tässä kerätään pelin loppuun saattamisen helpottavat kohteet, samoin kuin suoritat liikkeesi, ansaitset pisteitä ja lopulta siirryt seuraavalle tasolle.

Toisin kuin useimmat tämän sarjan pelit, Super Mariossa ei ole minkäänlaista onnea pelaamiseen tai sen suorittamiseen. Sinulla on oltava tarkka silmä etsimään ja poistamaan esteitä, jotka ovat heittäneet tielle, ja käytä keskittymis- ja fysiikkavoimiasi lyödäksesi ja välttääksesi pieleen meneviä asioita. Se on peli, joka vaatii nopeaa ajattelua ja tarkkoja liikkeitä, ja jos olet uusi tulokas pelaamaan videopelejä, löydät Super Marion olevan hieman liian vaikea poimia. Kuitenkin, kun olet ymmärtänyt sen, Super Mario tulee olemaan haaste sinulle voittamaan, varsinkin kun aloitat pelaamisen ystävien kanssa, jotka nauttivat tämäntyyppisestä pelistä.

Pelattavia hahmoja on paljon kuin Super Mario World -sarjassa, joten voit ottaa minkä tahansa haluamasi roolin. Voit olla putkimies, joka säästää prinsessan, kampaaja, joka antaa vihreälle dinosaurukselle leikkauksen, tyhjässä talossa asuva pylly, varas, joka varastaa rikkailta hengissä, kokki, joka omistaa kaupungin parhaan ravintolan, sotilas, joka kiertää varastamassa pahiksen aseita, talonmies, joka siivoaa pelien jälkeen ja paljon muuta. Pelin mukana tulee vähintään 30 tasoa, joten sinulla on todella mahdollisuus nähdä, minkälaisen seikkailun haluat kokeilla, ennen kuin haaroitat muihin Mario-perheen peleihin. Voit myös saada useita saavutuksia, jotka vaihtelevat ”Diddy Kong”, ”Luigi” Koopa Troopa ”ja niin edelleen.

For the first time ever, you’ll be able to play Super Mario in high definition quality, at least according to Nintendo. The game runs great on the Wii, and the graphics are surprisingly detailed for its time. If you have played other games in the Mario family, you’ll notice that all of the artwork in Super Mario World is brand new, including the colors, forms and even the overall feel of the game. This helps the graphics pop, especially when Mario’s buddies are on screen. You’ll also notice how familiar the music is for previous Mario games, since the game borrows a lot of tunes from them.

Super Mario World on ehdottomasti pakollinen kaikille tämän hauskan franchising-fanin. On yhtä hauskaa pelata niille, jotka eivät pidä ensimmäisistä Mario-peleistä, kuin niille, jotka rakastivat heitä. Voit ostaa Wii-version, jos olet kiinnostunut, mutta löydät myös ladattavan version paljon halvemmalla kuin tavallisesti maksat pelistä. Vaikka et usko ostavasi sitä, sinun kannattaa ainakin kokeilla peliä itse – et koskaan tiedä, saatat joutua riippuvaiseksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *