Suositut Google Pelit

Jälleen kerran Google on voittanut kaikki lyömällä suosituilla Google-pelitarjouksillaan. Loppujen lopuksi, mikä on parempi kuin mahdollisuus pelata suosikkipelejäsi kotitietokoneellasi? Näiden tarjousten avulla voit olla varma, että löydät aina jotain, jolla viihdyttää itseäsi ollessasi poissa televisiosta ja / tai tietokoneesta. Tässä on joitain parhaita Google-pelejä nautinnollesi.

Suositut Google-pelit palaavat melkein viikoittain pitääkseen ihmiset huvittuneina lukituksen aikana. Google on tuonut jälleen suosittuja Doodle-pelejä pitämään ihmiset hauskoina lepotilassa. Uusi ominaisuus alkoi 25. huhtikuuta. Se on peli pelin sisällä, joten on järkevää, että voit käyttää Doodlerin taiteellisia kykyjä piirtämään Googlen kampusta ja ansaita hienoja pisteitä.

Jos joku käyttää Google+ -tiliä verkkoturvallisuustarpeisiinsa, Google Doodlerin on oltava kaupungin hienoin sovellus. Vuorovaikutteinen sovellus opettaa lapsille ilmaisemaan itseään luovasti verkossa. Lisäbonuksena on Doodler-piirustus- tai värityssivu, josta voit nauttia älypuhelimellasi. Uusimmalla versiolla voit piirtää tai värittää haluamasi liikkuvan kohtauksen ja jakaa sen ystäviesi kanssa, jotka sitten kommentoivat ja jakavat kanssasi. Yhdessä päivässä olet luonut mestariteoksen ja jakanut sen miljoonille ystäville!

Äskettäisen PayPalin ja Google Playn fuusion myötä oli vain ajan kysymys, kun yksi alustan suosituimmista Google-peleistä tuotiin takaisin uudelle hauskuudelle. Doodle Cash on nyt saatavilla Google Playssa. Pelin erottaa muista doodle-sovelluksista se, että käytät pelissä oikeaa rahaa – totta, oikeaa käteistä! Tämä lisää uuden kerroksen sitoutumista, kun kamppailet ostamaan tuotteita ja maksamaan laskuja oikealla käteisellä, jonka ansaitsit suorittamalla erityistöitä ja osallistumalla pelikilpailuihin. Kuten Doodler Cash, tämä sovellus tulee pian takaisin, joten pidä silmällä sen saapumista Google Playhin.

Aivan kuten Doodler Cash, myös toinen suosittu Google-peli on herätetty eloon Google Playssa. Tätä peliä kutsutaan nimellä Doodle Jump. Jos muistat pelaavan tätä peliä lapsena, tunnet heti nostalgiaa tätä klassista pelaamista kohtaan. Nyt nuoret aikuiset voivat kokea saman riippuvuutta herättävän mielihyvän, jonka tunsit lapsena. Kaikkien jännittävien uusien ominaisuuksien lisäksi Doodle Jump on kaikille ilmainen, mikä tekee siitä vieläkin jännittävämmän!

Suosittu Google-hakukone on koti monille sosiaalisen median parhaimmille verkkosivustoille verkossa. Näiden sovellusten käyttäjät tuntevat myös Googlen suositun sosiaalisen median tyylisen ominaisuuden, jonka avulla he voivat yhdistää ja jakaa valokuvia, videoita, musiikkia ja muuta sisältöä Oma tili -sivun kautta. Jos haluat pelata hauskaa peliä tai osallistua kilpailuun, varmista, että ystäväsi voivat käyttää kaikkia Google-sovelluskauppojesi ominaisuuksia ilmoittamaan sinulle, kun he ovat avanneet koodit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *