Suomi Kasino Captain Venture

Ensimmäinen Finos of Finland -pelistä on Horseracing-peli. Pelaajien on voitettava kaikki muut pelaajat, jotta heistä tulisi ensimmäisiä, jotka tuovat hevosensa oikealla puolella olevaan alkulohkoon. Ratsastusta voidaan pitää nykyaikaisena otuksena klassiseen turnauspeliin. Tätä peliä voidaan säätää niin, että yli kaksi ihmistä voi kilpailla.

Seuraavaksi pelaajat siirtyvät Pirouetteen. Pirouette sisältää kilpahevosia toisiaan vastaan, jotta ne eivät ylittäisi maaliviivaa. Se on helppo poimia ja tarjoaa tunteja hauskaa sekä aloittelijoille että edistyneille pelaajille. Sen lisäksi, että se on loistava peli uhkapeleille, sitä voidaan käyttää myös kilpailutekniikoiden tutkimiseen.

Kun perusasiat on opittu, on aika siirtyä Joustingiin. Joustia pelataan kentällä, jossa on kaksi pyöreää sektoria. Jokaiselle pelaajalle annetaan kaksi lippua. Kuhunkin lippuun he asettavat hevosen, jonka he ovat joko jo voittaneet tai asettaneet arvontaan. Jos onnistut tappamaan vastustajasi, siirryt puolelta toiselle ja voitat pelin.

Pelin viimeinen osa käsittelee Plazaa. Tämän osan avulla pelaajat voivat lisätä kortteja käteensä ottamalla ylimmän kortin jokaisen pelaajan kädestä ja laittamalla sen pottiin. Plaza-pelissä voi olla mukana useita erityyppisiä käsiä. Pelaajat voivat käyttää tiettyjä yhdistelmiä, kuten kuningatar ja kuningas yhdistelmä, tai he voivat tehdä Jack ja kymmenen yhdistelmiä. Näiden lisäksi on erityisiä käsiä, joita voidaan käyttää vain tietyillä korteilla.

Pelin lopussa jokainen pelaaja saa nähdä, kenellä on eniten kolikoita. Pelaajat voivat myös päättää pelata tasapeliä ja palkinnon voittaa se, jolla on eniten kolikoita pelin lopussa. Palkinnot sisältävät pöytäesineitä ja muita tarvikkeita pelaamiseen sekä tavarakuponkeja. Sinut ilmoitetaan myös piirustukseen piirtämistä varten ja voittaaksesi paikan televisio-ohjelmassa.

Pelin viimeinen osa sisältää jonkinlaista tanssia. Sitä on kuvattu yhdeksi kauneimmista kokemuksista, joita ihmisellä voi olla. Tämän lisäksi mukana oleva musiikki on upea sekoitus perinteistä musiikkia ympäri maailmaa. Epäilemättä tämä tekee kokemuksestasi vieläkin jännittävämmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *