Star Stable Play

Jos lapsesi rakastaa hevosia ja zorbingia, sinun on ehdottomasti kokeiltava Star Stable Play -peliä. Tämä on erittäin interaktiivinen talli, jossa lapset voivat kilpailla hevosillaan tietokonetta vastaan. Lapset voivat liikkua ja olla vuorovaikutuksessa hevostensa kanssa erilaisilla hallintalaitteilla, mukaan lukien ohjaimen pitäminen, kääntyminen ja hyppääminen. Siellä on jopa painikkeita eri toimintojen hallintaan, kuten pysäytys, hidastaminen ja zoomaus.

Star Stable Play on osa maatilan teematilaa. Saat Star Stable Playn yhdessä seuraavien maatilapelien kanssa: Paras pukeutunut lehmä, Kadonnut mies, Kaktus ja kana, Vuohien laakso, Koripallo ja muut. Peli on saatavilla pelaajatasolla 10 ja vaatii pelaajan taitoja. Tehtävä alkaa Koillisesta, ja sinun on noudatettava ohjeita saadaksesi lisätietoja pelistä. Siellä on myös esteitä, kuten piikkiköydet ja sillat, joita sinun on vältettävä, ja palapelit, kuten pyörivä alusta ja pyörivä maatilan pöytä.

Pelin päätavoitteena on, että lapset ratsastavat maatilan eläimillä ja lypsävät lehmiä. Tavoitteena on lypsää kutakin lehmää pisteiden ansaitsemiseksi. Pelillä on lukuisia tasoja. Pelin edetessä siirryt seuraavalle tasolle. Pystyt vaihtamaan grafiikkaa ja ääniä valitsemasi mukaan. Saat myös nähdä erilaisia ​​tuotantoeläimiä, kuten sika, hevonen ja aasi, yhdessä muiden tuotantoeläinten kanssa, kun peli on käynnissä.

Lapset voivat muuttaa hevosten ulkonäköä tässä pelissä sekä navetan ulkonäköä. Näet kuinka hevoset käyttäytyvät tien päällä. On olemassa erilaisia ​​grafiikoita, jotka voidaan valita, ja lapset voivat valita haluamansa grafiikan. Tässä pelissä on tiettyjä askareita, jotka sinun on suoritettava, jotta talli olisi tähti. Näihin tehtäviin kuuluu tallien puhdistaminen, kasvien kastelu tai heinän puiminen.

Kun pelaat peliä, lapset voivat käyttää jousiammunta-taitojaan ampumaan nuolia lentäviin nuoliin ja kanoihin. Huomaat myös, että pelissä on erilaisia ​​haasteita edetessäsi korkeammalle tasolle. Pelin mukana tulee monia tasoja, mukaan lukien tähtitaso. Tähtitalojen tasolla on koko ruutu, joka on täynnä tähtiä, jotka sinun täytyy ampua siirtyäksesi seuraavalle tasolle.

Tämä on sellainen peli, josta lapset voivat pitää hauskaa sekä vanhempiensa kanssa. Tämän pelin ohjaimet ovat yksinkertaisia. Lasten täytyy vain tähtää ja ampua jousi tai nuoli ampua kohteeseen. Mukana ei ole monimutkaisia ​​strategioita. Peli sisältää vain hauskaa aikaa lapsille nauttimaan pelaamalla maatilapelejä verkossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *