Sims 4 Tietokoneelle

The Sims 4 for PC on päivitys aikaisemmille Sims-peleille, jotka julkaistiin konsoleille. Uusi Sims-peli antaa pelaajille mahdollisuuden elää täydellisempää elämää luomalla Sim City, jossa on tosielämän esineitä ja aktiviteetteja, ja sitten pelaamalla sitä. Sims 4: llä on uusia ominaisuuksia, kuten kaupungin rakentaminen ja hahmon uran edistäminen sekä pelaajan persoonallisuuden kannalta oikean uran valitseminen. Se voidaan ladata SimFree-verkkosivustolta. On muitakin verkkosivustoja, joiden avulla pelaaja voi ladata Simsin ilmaiseksi PC-peleille.

Sims For PC käyttää elektronisen taiteen talotekniikkaa, jota käytettiin edellisten Sims-pelien kehityksessä. Uusi Sims 4 käyttää myös Xbox Live -järjestelmää. Simejä voi pelata yksinpelissä tai pelata ystävien ja vastustajien verkoston avulla. Moninpelitila otettiin käyttöön Sims Medievalissa ja myöhemmin Simsvillessä. Verkkotoimintoa käyttämällä Sims voidaan toistaa, vaikka soitin ei olisikaan samassa paikassa. Tämä tekee pelikokemuksesta mielenkiintoisemman.

Peli vaatii noin 400 Mt muistia ja sen kiintolevy on noin kaksi gigatavua. Sen keskimääräinen graafinen nopeus on noin 3000 pikseliä sekunnissa, ja se vaatii noin neljännes megatavua RAM-muistia, jotta se toimii oikein. Uusimmat Windows-versiot edellyttävät vähintään Windows Vistaa ja Intel Core i5-2500 -prosessoria. On kuitenkin olemassa muita vaatimuksia, kuten vähintään noin kuusi megatavua vapaata tilaa ohjelmiston asennukselle.

Pelaaja voi muuttaa simien kampauksia pelin sisäisen salongin kautta, vaikka PC: n Sims-käyttöliittymä ei salli käyttäjien muuttaa kampauksia oikealla käteisellä. Tämä johtuu siitä, että käyttöliittymä on suunniteltu pelin PlayStation-versioille. Käyttöliittymän avulla käyttäjä voi valita kampauksen napsauttamalla tyyliä. Sims PC: lle voidaan ladata ilmaiseksi Internetistä. Siinä on myös joitain ominaisuuksia, jotka ovat käytettävissä pelin PlayStation-versioissa, kuten mahdollisuus tallentaa tiedostoja ja mukauttaa ihonväri.

Sims for PC -laite pystyy lukemaan pelilevyihin pakatun Gb-muistin. Gb RAM on kalliimpi RAM-muunnos, joka on pakattu pelilevyihin ja joka on saatavana vain PC: n Sims-pakkauksissa. Pelaaja voi kasvattaa kasetissa olevan muistin kokoa lisäämällä pelissä käytettävän levyn kokoa. Soittimen on varmistettava, että tietokone on yhteensopiva ohjelmiston kanssa, ennen kuin yritetään ladata Sims PC: lle Gb-muistilla. Tämä voidaan tehdä ostamalla tai lataamalla yhteensopivia pelejä, jotka ovat käytettävissä. Sitä voidaan käyttää yhteensopivan näppäimistön ja hiiren kanssa.

Eri saatavilla olevien sisältöpakettien lisäksi Sims for PC -pelissä on kaksi muuta tyyppistä lisäpakettia. Nämä ovat oikeassa yläkulmassa oleva navigointipalkki ja lisäsisältöpaketti. Oikean yläkulman navigointipalkin avulla pelaaja voi helposti käyttää kaikkia pelissä olevia vaihtoehtoja, kun taas lisäsisältöpaketti sisältää erilaisia ​​esineitä, joita voidaan käyttää pelin pelikokemuksen parantamiseen. Sims-pelejä voidaan mukauttaa vaihtamalla hahmojen vaatteita, muuttamalla kampausta ja muuttamalla hahmon ihonväri. Pelissä on myös monia muita vaihtoehtoja, jotka voidaan hienosäätää käyttämällä sims-peleissä olevia eri vaihtoehtoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *