Sakarin Villapaitapeli 3

Sakarin puseropeli on online-flash-peli, jota voi pelata ilmaiseksi. Sinun on pelastettava pieni tyttö, nimeltä Sakari, jonka merirosvot ovat sieppanneet. Sinun on pelastettava hänet tutkimalla eri tasoja etsimään kiinniottoa ja myös hänen siepattua isäänsä. Pelin mukana tulee kaksi versiota. Normaali versio ja Erikoisversio.

Normaaliversiossa sinun on löydettävä ja tallennettava Sakari, hänen isänsä ja myös vauva, jotta voit jatkaa seikkailua. Kun tallennat Sakarin, sinun on valittava, mikä sukupuoli hän on, ennen kuin päästät hänet vapaaksi. Vastakkaisen sukupuolen valinta johtaa hänen kuolemaansa. Ainoa ero on, että jos valitset mieslapsen, hän on raskaana ja sinun on pelastettava hänet uudelleen.

Peli koostuu monista otoksista. Esimerkiksi kun tapaat ensimmäisen kerran pienen pojan nimeltä Joe, hän kysyy sinulta, missä asut, jotta voit kertoa hänelle, mistä löydät tytön vangitsijan. Kun suostut vihdoin auttamaan häntä ulos, menet asemalle, jossa vangitsijaa pidetään. Sakari erottuu valitettavasti Joesta. Sitten sinun täytyy löytää hänet metsästä.

On monia paikkoja ja tapahtumia, jotka sattuu olemaan erittäin hauskoja ja jännittäviä, kuten kohtaaminen puhuva käärme, puhuva jääkarhu ja puhuva lammas. On myös toistuva unisarja, jossa Sakari löytää itsensä nukkuvana jäävuorella. Sitten sinun täytyy pelastaa hänet ja selvittää, mitä tapahtui hänen viimeisessä unessa. Tämä osa on erittäin hauska. Palapelit ovat myös erittäin haastavia.

Pelin loppu on kuitenkin se, mikä vie sanattomaksi. Pelastettuasi tytön sinun on selvitettävä, mitä valalle todella tapahtui. Ratkaisu on yksinkertainen, mutta ei lainkaan helppo. Mitä tapahtuu sen jälkeen, on järkyttävää ja sydäntäsärkevää. On parasta tallentaa edistyksesi tämän osan jälkeen varmistaaksesi, että et pilaa mitään.

Kaiken kaikkiaan tämä peli on enemmän opettavainen ja koominen seikkailu. On joitain erittäin koskettavia hetkiä ja hienoja äänitehosteita ja animaatioita. Loppu saattaa kuitenkin jättää joitain ihmisiä miettimään, onko tarinassa todella jotain. Lyhyesti sanottuna peli ei ole pitkä tai venytetty mysteeri. Se on yksinkertainen juoni, jossa on paljon huumoria.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *