Ray Pelit Ilmaiseksi

Rayman Raving Rabbids on yksi ladatuimmista Wii-peleistä tällä hetkellä. Se on myös yksi Raymanin suurimmista edeltäjistä. Monet ihmiset ovat onnellisia siitä, että Nintendo päätti sallia Raymanin lataamisen, mikä tarkoittaa, että voit nauttia tästä upeasta pelistä ilmaiseksi. Jos sinulla on Wii ja sinulla ei ole tätä peliä, suosittelen, että pääset siihen todella mahdollisimman pian ja lue arvosteluani Rayman Raving Rabbidsista.

Rayman-peleissä on paljon erilaisia ​​asioita, jotka tekevät niistä tarkistamisen arvoisia. Ensinnäkin, he ovat emulaattoreita Gamecubelle. Tämä tarkoittaa, että järjestelmän omien ohjelmistojen sijaan voit käyttää tätä kaikenlaisten klassisten peliemulaattorien pelaamiseen ilmaiseksi. Ei vain sitä, mutta voit saada kaiken irti pelistä, jos lataat ilmaisia ​​rayman-ravoja useilta verkkosivustoilta. Rakastan tätä siksi, että voit toistaa niitä tietokoneellasi, pelikonsolissasi, televisiossasi ja jopa Internetissä.

Joten millaisia ​​klassisia pelejä voit löytää ilmaiseksi Internetistä näinä päivinä? No, jos etsit Adolf-simulaattorin latausta, et tule pettymään. Adolf-simulaattorin lataamisen avulla voit kokea klassisten videopelien kaiken hyvyyden tarvitsematta koskaan ostaa niitä. Nämä ovat pelejä, kuten Adolf Hitler -paikka, vastahyökkäys, pommi-isku, bmx-kuorma-auto, kaatumismania ja paljon muuta.

Paljon näistä peleistä tuotti yritykset, kuten Sega ja Nintendo. Nämä ovat yrityksiä, jotka tunnetaan loistavista kilpa- ja arcade-peleistä. Voit varmasti löytää upean latauksen yhdelle näistä, jotka vievät sinut radalle olemaan loistava pelihalli- ja kilpapelaaja.

Jos etsit toista upeaa latausta, kannattaa ehkä tarkistaa sädesota. Ray War on sädepeli, joka perustuu klassisiin sädenäköpeleihin. Nämä ovat pelejä, joiden avulla voit pelata ensimmäisen persoonan näkymässä, kun ray liikkuu tasolla. Ray suojaa pohjimmiltaan maata muukalaisista, jotka aikovat vallata maailman käyttämällä edistyneitä aseita ja avaruusaluksia.

Verkossa on paljon muita ilmaisia ​​pelejä, jotka voit tarkistaa. Temppu on löytää sivusto, jonka avulla voit pelata pelejä. Tämä on ainoa tapa, jolla voit todella nauttia näistä peleistä. Joissakin sivustoissa voit pelata vain rajoitettua määrää pelejä, ennen kuin sinun on ostettava muut. Muiden sivustojen avulla voit pelata niin kauan kuin haluat, ja sinun on ostettava loput. Suosittelen pelaamaan ainakin muutamia erilaisia ​​pelejä ennen kuin päätät ostaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *