Ray Pelaamo Netissä

Rayboarding on yksi yksinkertaisin mutta hauska tapa pelata videopelejä verkossa. Tähän tekniikkaan sisältyy pelikonsolin, kuten Sony PlayStation tai Microsoft Xbox, käyttö kuvan heijastamiseen televisioruudulle, joka on yleensä tuotettu tietokoneen näytön avulla. Pelin ohjain seuraa pelaajan liikkeitä, ja tulos on hyvin realistinen säteenvalupeli. Monet ihmiset pelaavat nyt näppäimistöä verkossa kilpailusyistä käyttämällä verkkoselainta pikemminkin kuin kallista pelikonsolia.

Rayboarding on suosittu kilpa-peleissä. Se esiteltiin ensimmäisen kerran osana Grand Prix -sarjaa, jossa käytettiin renderoitua 3D-simulaatiota autosta, joka kilpaili toista autoa vastaan. Nykyaikaiset versiot tekevät edelleen autoja tällä tavalla, mutta painotetaan usein itse simulointia. Online-pelaajat voivat valita useista valmiista kursseista tai luoda omat. Kummassakin tapauksessa pelaajat käyttävät säteen jäljittämiä viivoja auton liikkeen hallintaan.

Vaikka käsitteestä on useita muunnelmia, perusajatuksena on, että kaksi sädettä heittää samanlaiset varjot radalle. Jokaisen kilpailun aikana kulkevan ajoneuvon on absorboitava nämä säteet, ja jos ne menevät harhaan, pelaaja saa hälytyksen ja pakottaa hänet tekemään nopea säätö peliin. Jokainen Ray-pyörä simuloi myös auton perusfysiikkaa, joten jos yksi ajoneuvo rikkoutuu, muut voivat helposti seurata sitä.

Monet kilpapelit ovat myös sisällyttäneet jonkinlaisen osuman havaitsemisen koodaukseensa. Kun kilpailija törmää esteeseen, peli ottaa huomioon, kuinka paljon aikaa on kulunut törmäyksestä. Jos pelaaja on ollut offline-tilassa pitkään aikaan, peli ilmoittaa hänelle, että hän törmää esteeseen, ja kilpailijan on ilmestyttävä uudelleen ajoissa välttääkseen kilpailuradan vahingoittumista tai onnettomuus. Monissa tapauksissa tämä auttaa pelaajaa seuraamaan yleistä suorituskykyään, mutta sitä voidaan käyttää myös huijaamiseen.

Pelaajille, jotka nauttivat kilpapelien pelaamisesta online-vastustajien kanssa uusimpien versioiden avulla, on nyt toivoa mukautetuista peleistä. Raycasting antaa pelaajille mahdollisuuden valita ajoneuvoja ja kappaleita, jotka auttavat heitä kehittämään strategioita kilpailun voittamiseksi. Esimerkiksi pelaaja voi luoda peliskenaarion, jossa hän ajaa itsenäistä autoa useiden esteiden läpi yrittäen voittaa mestaruuden. Jos hän voittaa jokaisen kentän, pelaaja ansaitsee pisteitä ja bonuksia. Kuitenkin, jos hän kaatuu ulos kilpailusta aikaisin voittamatta kilpailuja, pelaaja ei ansaitse bonuksia tai pisteitä. Raycasting-verkkosivustolla on useita esimerkkejä mukautetuista ajopeleistä, ja itse sivusto suosittelee, että pelaajat kokeilevat pari niistä huvin vuoksi.

Ray Gaming online tarjoaa mielenkiintoisen otteen kilpa-pelimaailmaan. Sen takana oleva joukkue näyttää ottaneen johtavien kilparatojen tarjoaman ohjelmointitekniikan ja sekoittaneen sen verkkoyhteisöön, joka kasvaa erittäin suosittuna kaiken ikäisten pelaajien keskuudessa. Jos etsit uusia tapoja viettää vapaa-aikaa, kokeile joitain rasistisia pelejä ja katso, tarjoavatko ne sinulle uuden, jännittävän tavan viettää aikaa verkossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *