Ray Nettipelit Ilmaiset

Oletko miettinyt, mikä iso juttu on online-ilmaisten online-pelien jäljittämisestä? Minun on myönnettävä, että säteen jäljitys on yksi suosikkitekniikoistani tietokonegrafiikassa. Säteiden jäljittäminen polkujärjestelmä käyttää monimutkaisia ​​sädemalleja luodakseen realistisia 3D-kohtauksia ja hahmoja, jotka näyttävät olevan todellisen tekstuurin ja syvyyden. Säteiden jäljittämät visuaaliset tehosteet ovat erittäin suosittuja videopeleissä, erityisesti kilpa-peleissä, joissa ympäristö on yleensä hyvin yksityiskohtainen.

Siellä on paljon verkkosivustoja, joiden avulla voit pelata säteillä jäljitettäviä ilmaisia ​​online-pelejä ilmaiseksi. Säteen jäljitetyt säteilykamerat perustuvat algoritmiin, joka simuloi kameran luonnollista liikettä. Tämä algoritmi luo säteiden jäljet ​​kohtauksen pinnoille ja muuntaa ne kuvan tekstuurikoordinaateiksi. Tämä kuvarakenteen koordinaatit tallennetaan sitten pelin järjestelmämuistiin. Aina kun säteen jäljitettävä kohde liikkuu, algoritmi määrittää säteen jäljitetyn kohteen nopeuden ja sijainnin ja tätä tietoa käsitellään vastaavasti.

Yksi asia, joka sinun tulisi huomioida säteen jäljittämisessä, on se, että säteen jäljitystekniikka toimii parhaiten tasaisilla pinnoilla, kuten lattiat ja katot. Kaarevat tai heijastavilla ominaisuuksilla varustetut pinnat eivät toimi hyvin, koska säteen jäljitetyllä algoritmilla on vaikea löytää sopivaa asemaa säteen jäljitysprosessin aloittamiseksi. Toinen tärkeä asia, joka on huomioitava säteen jäljittämisessä, on se, että se toteutetaan useimmiten videopeleissä ensimmäisen persoonan näkymällä, jossa pelaajan on pystyttävä katsomaan koko näkymä mistä tahansa näkökulmasta. Joissakin tapauksissa säteillä jäljitetyt kohteet voidaan renderoida kolmannen persoonan näkymällä.

Siellä on paljon etuja, joita voit saada toteuttamalla säteen jäljitetyn grafiikan tekstuureillasi online-peleissäsi ilmaiseksi. Kun säteesi jäljitettävä esine liikkuu, se tuottaa sileän säteen jäljitetyn vaikutuksen, joka saa kohteen näyttämään realistisemmalta ja elävämmältä. On myös parasta käyttää korkealaatuisia kuvioita säteillä jäljitettävissä esineissä.

Valitsemasi tekstuurin korkea laatu saa myös säteesi jäljitetyt kohteet näyttämään elävämmiltä ja parantamaan kuvan toistoa. Laadukkaat kuvat auttavat parantamaan säteesi jäljitetyn grafiikan yleistä laatua ja käyttöikää ilmaiseksi. Se auttaa myös parantamaan selaimesi suorituskykyä. Esimerkiksi, jos käytät heikkolaatuista tekstuuria vanhemman selaimen kanssa, säteen jäljittämät esineet latautuvat paljon hitaammin kuin mitä ne käyttäisivät korkealaatuisia tekstuureja käytettäessä. Jos haluat pelata säteillä jäljitettäviä pelejä ilmaiseksi, on suositeltavaa käyttää korkealaatuisia tekstuureja ja varmistaa, että saavutat parhaan suorituskyvyn verkkoselaimestasi.

Toinen säteellä jäljitettävien kuvien suuri etu on, että voit käyttää niitä yhdessä muun grafiikan, kuten 3D-karttojen ja monikulmaverkkojen kanssa. Voit luoda realistisen maaston ja rakennuksia yhdistämällä erilaisia ​​säteen jäljitettäviä kuvioita monikulmioihin. Omien 2D-pelien tekeminen on erittäin helppoa, kun yhdistät erityyppisiä grafiikoita säteillä jäljitettäviin kuviin. Voit käyttää näitä säteitä myös uusien vaikeustasojen ja seikkailun luomiseen säteesi jäljittämillä kuvillasi. Voit myös pelata online-pelejä Ray Online Gamesin kanssa ilmaiseksi. Tarvitset vain tietokoneen, jossa on Internet-yhteys, ja olet valmis aloittamaan säteillä jäljitetyn grafiikan ja pelien nauttimisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *