Pyssy Pelit Lapsille

Asepelit ovat suosituimpia lasten pelaamia pelejä. Niiden avulla lapset voivat olla hieman karkeita ja romahtaa samalla kun heillä on hauskaa samanaikaisesti. Tämäntyyppisiä pelejä löytyy melkein minkä tahansa tyyppisistä pelijärjestelmistä. Voit ostaa niitä videopeleissä, lautapeleissä ja muissa tietokoneohjelmissa.

Aikaisemmin asepelejä pelattiin yleensä oikeilla aseilla. Lapset leikkivät yrittäen lyödä muita lapsia leluaseillaan. Nykyään löydät lapsille asepelejä, jotka ovat hyvin realistisia. Grafiikka on hämmästyttävää ja lelut näyttävät todellisilta aseilta.

Lapset rakastavat leikkiä asepeleillä, koska he näyttävät, mitä tapahtuu, kun he käyttävät virtuaalisia aseitaan. Olet ehkä nähnyt tällaisia ​​videoita televisiossa. Nämä ovat upeita ajankulun vaihtoehtoja lapsille. He voivat pelata näitä pelejä leluaseillaan koko ajan ilman, että heidän tarvitsee mennä ulos.

Toinen upea peli, jota on helppo pelata ja joka näyttää hyvältä, on peli nimeltä Squirt Gun War. Tämä peli on hyvin samanlainen kuin muutama vuosikymmen sitten vesipistoolilla pelattu peli. Tarvitset vain pari muovikuppia ja ruiskupistoolin. Ammut muovikuppeja muita ihmisiä vastaan ​​ruiskupistoolillasi. Jos lyöt jotakuta, hänen on seisottava siellä pilalla paita tai mikä tahansa, jolla sinulla oli paita päällä.

Sinulla on myös muutama muu asia, jonka voit tehdä muuttaaksesi tätä peliä. Voit muuttaa tapaa, jolla pisteytät. Jos käytät ruiskutusaseita, voit vaihtaa sen sijaan rantapallojen käyttämiseen. Tai sinulla voi olla jopa kaksi vastustajaa samanaikaisesti. Pyydä heitä yrittämään lyödä vastustajaansa rantapalloilla tai suihkupistoolilla.

Tee mitä haluat tehdä pelistä erilainen, joten se tekee siitä hauskan pelaajille. Voit järjestää ystävällisen kilpailun, jossa yksi henkilö saa tietyn määrän pisteitä joka kerta, kun hän osuu vastustajan maaliin rantapallolla tai ruiskupistoolilla. Tai pyydä kaikkia saamaan kupit toiseen joukkueeseen. Mahdollisuuksia on rajattomasti. Käytä vain mielikuvitustasi luoda hauskoja pelejä lapsille.

Voit myös saada lasten joukkueita pelaamaan toisiaan vastaan ​​head-to-head-pelissä. Sinulla on yhtä monta ihmistä kussakin joukkueessa. Jokainen pelaaja heittää rantapallon kohti toisen joukkueen maaliviivaa. Kun toinen joukkue osuu maaliviivalle rantapallolla, kyseinen henkilö on poissa. Ensimmäinen joukkue, joka ansaitsee yli kolme pistettä, voittaa.

Jos päätät pelata tätä peliä lasten kanssa, muista opettaa heille kuinka pelata turvallisesti. Älä koskaan anna heidän ampua vastustajiaan ampuma-aseillaan tai muilla leluaseillaan. On aina parasta olla turvassa. Anna heidän leikkiä rantapalloilla myrkyttömällä pinnalla ja anna heidän leikkiä vesipistoolillaan niin kauan kuin lapsesi lääkäri suosittelee, että vähintään 3-vuotiaat lapset käyttävät sitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *