PS Vita Pelit

Killzone: Merciless on uusi PlayStation Vitan julkaisu ja ensimmäinen todella hieno peli järjestelmässä. PSP: n laitteiston rajallisesta muistista huolimatta Killzone: Merciless on kelvollinen jatko sarjalle. Vaikka Killzone: Reflex ja Killzone: Hunters olivat hienoja pelejä, Merciless ottaa konseptin ja parantaa sitä merkittävästi. Ilmeisiä parannuksia ovat suuremmat yksityiskohdat, monipuolisempi pelattavuus ja paremmat teräväpiirtomuodot. Mikä kuitenkin todella nostaa tämän pelin muiden vastaavien julkaisujen yläpuolelle, on tapa, jolla se pelataan. Tässä tarkastellaan pelin moninpelitilaa ja sitä, kuinka se on kourallisten tällä hetkellä markkinoilla olevien ensimmäisen persoonan ampujien joukossa.

Koska Killzone: Merciless tapahtuu tulevaisuudessa Killzone-franchising-pelissä, sillä on kunnia olla yksi ensimmäisistä todella avoimista peleistä konsolissa, joka on tehty erityisesti kämmenlaitteelle. Tämä tarkoittaa, että voit pelata pitkiä aikoja laitteella, jonka muisti pystyy pitämään vain muutaman lyhyen pelin. Tämän ensimmäisen persoonan ampujan kannalta Merciless ei vastaa edeltäjiensä laatua. Se sanoi kuitenkin, että se on edelleen yksi parhaista koskaan tehdyistä PS-peleistä, ja se on ehdottomasti siellä muiden Vitan kirjastojen kanssa.

Killzone: Merciless on monella tapaa kuin mikä tahansa muu ensimmäisen persoonan ampuja. Pelin tavoitteena on estää yhdistelmää (pahojen robottiuhkien kilpailu) valloittamasta maapalloa. Tätä varten sinun on hallittava laaja valikoima aseita, mukaan lukien lukuisia erilaisia ​​aseita, joiden avulla voit muuttaa taistelutaktiikkaasi. Onneksi useimpien näiden instrumenttien mukana on elektroninen sinfonia, joka parantaa ammuntataitojasi entisestään. Itse asiassa on usein mahdollista lisätä liikkeiden voimakkuutta kohdistamalla tiettyihin ruumiinosiin, mikä saa jokaisen vastustajan tuntemaan olevansa hyökkäyksen kohteena useiden pienten räjähdysten vuoksi.

Lumines: Dream Company puolestaan ​​lähestyy ammuntapelejä eri tavalla. Sen sijaan, että tavoittaisit tiettyä aluetta tai kohdistat yksittäistä vihollista, tavoitteenasi tässä pelissä on puhdistaa ympäristösi kaikista esteistä käyttämällä joukkoa miinakentän palapelejä ja esteitä, jotka muuten hidastavat sinua ja vievät kaiken aikaa. Edistymistäsi mitataan kuinka nopeasti tyhjennät suuren tilan, ja ansaitset enemmän pisteitä löytämällä oikean kaivoksen. Kosketusnäyttöohjaimien käyttö on interaktiivisempi tapa hallita miinavaunuja, ja sinun on vältettävä yhdistyssotilaiden hitaita, mutta raskaita askeleita edetessäsi miinakentän läpi.

To add some extra challenges to the gameplay, many of the later games in the series will include objects you can interact with that will temporarily boost your score. At the start of each level, for example, you may find an ’active stone’ that you can press to activate a series of mini-games and challenges that will help you score more points. At the higher levels, you’ll need to find and touch objects like ’the hole man’, ’skeletons in the mist’ and ’the eye’. If you run out of lives, you can save your game to continue playing at a later time, which makes this particular genre of the Vita a fun one to play for many players.

Grafiikan suhteen sekä PS Vita -pelit että itse konsolin portti ovat erittäin vaikuttavia. On ehdottomasti tunne, että pelaat huippuluokan laitteella, kun pelaat sitä. Monissa tapauksissa tunnet todella kuin pelaat televisiossa houkuttelevan laajakuvanäytön ja terävien äänitehosteiden ansiosta. Visuaalinen esitys ja käyttöliittymä tekevät näistä peleistä varmasti tutustumisen arvoisia, vaikka minusta tuntuu, että pelattavuudesta löytyy paljon enemmän. Tästä huolimatta, jos etsit parhaita ps-pelejä, Vitan tarjoamat pelit ovat varmasti syytä tarkistaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *