Professori Pottinen Voitto

Professori Potty on yksi niistä peleistä, jotka saavat sinut käpertymään istuimellasi lopussa. Kuka ei, eikö? Tarkoitan, tule – ensimmäinen sana suustasi lapsena olisi ”professori Potti!” Ja sitten aikuisena, jos minun täytyisi valita peli, joka tekisi vaimoni onnelliseksi, se olisi yksi niistä peleistä.

Pelissä on kuitenkin joitain ongelmia. Pääasia on, että se pakottaa sinut lähtemään mukavuusalueeltasi, olipa kyse sitten käymisestä vessassa tai paketin noutamisesta. Lisäksi olet ajastettu, mikä voi tulla monotoniseksi joillekin ihmisille. Joten miksi et vältä tätä ja nauti ansaitusta tauosta tavallisesta rutiinistamme soittamalla professori Pottyä kotitietokoneesi mukavasti.

Tietenkin, jos teet tämän, sinun pitäisi odottaa saavansa samanlaisia ​​tuloksia kuin menisit vessaan. Sinun pitäisi käydä läpi vaiheet uudestaan ​​(vaikka peli ei pyydä sinua), kunnes saavutat lopulta tavoitteesi. Tässä tulee yksitoikkoisuus sisään. Jos teet tämän toistuvasti, siitä tulee yksinkertaisesti väsyttävää ja yksitoikkoista.

Mutta on myös ylösalaisin. Vaikka tämä peli vaatii sinua käymään vessassa toisinaan (ja usein), sinun ei todellakaan tarvitse mennä minnekään. Sinun tarvitsee vain napsauttaa ”käytä” -painiketta hahmosi tilarivillä milloin haluat. Joten sinun ei tarvitse koskaan mennä minnekään! Tämän seurauksena voit säästää melko vähän aikaa pelikauden aikana.

Et voi mitenkään menettää professorin potissa, olitpa kokenut veteraani tai täysin aloittelija online-peleissä. Itse asiassa mukana on jopa opetusohjelma, joka opettaa pelin pelaamisen lisäksi myös vinkkejä ja vinkkejä, jotka auttavat sinua menestymään. Jos sinulla on vaikeuksia ymmärtää opetusohjelmaa, voit ratkaista ongelmat noudattamalla yksinkertaisesti yhtä näytöllä näkyvistä ohjeista. Peli sisältää myös online-tukifoorumin, joten kysy rohkeasti kysymyksiä pelistä.

Tietenkin, jos olet huolissasi siitä, että kätesi sotkeutuvat todellisten tahrojen kanssa, muista, että peli ei todellakaan koske pieniä pottaharjoitteluja. Tarkoituksena on pitää hauskaa, minkä vuoksi tämä peli on niin suosittu. Voit varmasti oppia paljon pelaamalla tätä peliä. Kuka tietää? Saatat jopa päätyä innoittamaan kokeilemaan pottaharjoittelua itse.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *