Pro Tori Pelit

”The Voice” -sarjan Tori saa uuden sarjan – Pro Tori Games. Tällä kertaa hän pelaa itse sankaritarina ja pelatut pelit ovat realistisempia ja todellisempia. Sankaritar on nuori japanilainen tyttö, joka on kutsuttu elämään vaarnan kanssa Hatsuba-nimisessä kaupungissa. Tammet ovat erittäin suosittuja ihmisiä, jotka ovat pohjimmiltaan anime- ja videopelien faneja. He viettävät suurimman osan vapaa-ajastaan ​​joko kaupungin sisällä tai sen ulkopuolella, ja heillä on myös oma myymälä.

Eräänä päivänä he kutsuvat ystävänsä Mion ”naapurustoon” ja heidän pitäisi pelata peliä yhdessä. Jotain ei kuitenkaan mene hyvin ja he jopa menettävät muistinsa keskellä peliä. Siitä lähtien Mio vetäytyy ryhmästä ja hänen on vaikea olla tekemisissä muiden kanssa. Hänen mielestään pelin pelaaminen yksin saa hänet epämukavaksi eikä hän voi keskittyä pelaamiseen, kun ympärillä on muita pelaajia. Siksi hän kutsuu Rinin liittymään heihin ja nauttimaan pelistä yhdessä. Kun he olivat levänneet ja syöneet herkullista ramenia, he päättivät pelata peliä, josta vain tytöt voivat nauttia – treffisimulaatiopeli.

Kun Rin valittiin yhdeksi pelaajahahmoista, hän tunsi olevansa heti kotona. Simulointimoottorin avulla peli voidaan räätälöidä yksilöllisten mieltymysten mukaan. Vaatteita ja hiustyyliä on useita. Jokainen tyttö voi muuttaa hiustyyliään ja väriä saadakseen ulkonäön ainutlaatuiseksi. Saatavilla on myös vaatteita, joita voi käyttää vain tietty sukupuoli – enimmäkseen pojat.

Myös näissä peleissä on erilaisia ​​skenaarioita ja tapahtumia. On rakkaustarinoita, joissa päähenkilöt yrittävät päästä suhteeseen, kun taas on muita hauskoja tarinoita, joissa he vahingossa törmäävät toisiinsa. On myös pelejä, joissa pelaaja voi valita olevan päinvastainen sukupuoli kuin alkuperäinen. Nämä pelit tuovat esiin kaikkien tyttöisen puolen ja saavat heidät tuntemaan olonsa mukavammaksi, kun he nauttivat pelaamisesta.

Nämä pelit on suunniteltu niin hyvin, että se voi todella opettaa tytöille joitain peruskäsitteitä, kuten huoneen jakamisen, henkilön kunnioittamisen ja kohteliaisuuden. He voivat harjoitella näitä taitoja osallistumalla itse peliin. Jos he kokevat, että heillä on todella mennyt hyvin tietyllä tasolla tai jos peli vaatii heitä tekemään jotain hyvää, he voivat halutessaan tallentaa pisteet tai jatkaa seuraavalle tasolle. Tämä auttaa heitä harjoittamaan näitä taitoja vapaa-aikanaan. Sama koskee pisteiden menettämistä, mikä voi joissakin tapauksissa olla hyvin turhauttavaa.

Lopuksi näiden pelien tarkoituksena on opettaa tytöille joitain peruskäsitteitä. Ne ovat yleensä myös erittäin söpöjä ja grafiikat tehdään ammattimaisesti myös parantamaan pelaajan nautintoa. Koska ne on kehitetty tytöille, ne sisältävät leikkauskohtauksia yksinomaan tytöille. Siksi ne eivät ole pelkästään tyttöjen turvallisia leikkiä, vaan ne myös kannustavat naispuolisia pelaajia osallistumaan aktiivisesti online-peleihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *