Pikku Kakkosen Pelit Pelaa

Lapset ovat olleet melko innoissaan Little Runner Up Halloween -peleistä. Tämä hauska peli perustuu suosittuun lastentarhuun, jossa pientä, söpöä, vauvan kakkossijaa kutsutaan sijalle. Jotta peli toimisi, on oltava monia juoksijoita, mutta ei niin monta, että he ylittävät pelilaudan tai korttipöydän tilan. Söpöt vauvan juoksijat voivat olla monenlaisia, värejä ja jopa kokoja. Vanhempi voi lisätä maagisen sanan, joka tekee pelistä vielä hauskempaa pienimmille, ja siihen kuuluu juoksijan lisääminen heidän nimikorttinsa loppuun asti.

Lapsellesi tämä on jännittävä mahdollisuus kertoa heille, että he ovat osa suurta ryhmää, vaikka vain hyvin pienellä kapasiteetilla. Voittaja saa pitää pienen juoksijansa yllä ja voi halutessaan pitää sen aina mukanaan tai lahjoittaa sen tarvitsevalle henkilölle. Jos he pitävät sen, he voittavat palkinnon, joka todella auttaa heidän taskujaan! Juoksijat voidaan myös lahjoittaa ystäville ja perheelle. Jotta pelistä tulisi erityisen erikoinen, voi olla hyvä lisätä sana tai lause, joka liittyy kyseiseen lomaan.

Vaikka tämä on loistava tapa saada lapsesi mukaan Halloween-juhliin, se ei tarkoita, että sinun on rajoitettava hauskaa kyseiseen päivään. Jotkut lapset kyllästyvät juoksemiseen päivän aikana. He saattavat päätyä yrittämään pelata samaa peliä uudelleen koulussa, leikkikentällä tai vain istua ympäriinsä Halloweenin aikana. Joten vaikka on hyvä aika saada heidät mukaan Halloween-juhliin, voit aina käyttää Little Runner Up -pelilautaa tarjoamaan vaihtoehtoisen viihdemuodon vuoden hiljaisempina aikoina.

Jos lapsesi pelaa paljon perinteisiä pelejä, kuten piilopaikka tai musiikkituoleja, hän saattaa tuntua hieman masentuneelta, kun häntä pyydetään tekemään sama tehtävä pelilaudalla. Sen sijaan, että peloittaisit heitä typeriksi pyytämällä heitä etsimään esineitä tai suorittamaan useita tehtäviä, voit yksinkertaisesti pyytää heitä tekemään muutaman tehtävän oman kodinsa turvallisissa tiloissa. Nyt he eivät saa kaikkia palkintoja pöydällä, mutta he tuntevat saavutusmielisyyden saavuttamalla tavoite. Se on hauska tapa kannustaa heitä yrittämään enemmän.

Kaikki lapset eivät nauti lautapeleistä. Joidenkin mielestä ne ovat liian monimutkaisia ​​ja liian tylsiä jatkamaan pelaamista. Mutta jos ympärilläsi on paljon leluja, jotka on tarkoitettu pitämään lapset miehitettynä, miksi et panisi niitä toimimaan sinulle? Verkosta löytyy useita oppimispelejä, joita voi ladata ja pelata ilmaiseksi. Jotkut näistä peleistä sisältävät korttipelejä, sanapelejä ja värityskuvia, joista kaikki voivat nauttia sekä nuoret että vanhemmat pelaajat.

Joten, etsitkö uutta peliä seuraavalle juhlallesi? Älä etsi enää kuin söpö pieni toinen sija pelilauta. Pelaa sitä lapsesi kanssa ja katsele heidän juoksevan kaikkialla. Sano sitten heille, että se ei ollut kovin helppoa, mutta että he tekivät hienoa työtä ja nyt heillä on haluamasi palkinto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *