Pelit Kakkosen Kevät

Niille, jotka rakastavat lautapelejä, varsinkin miniatyyrejä ja hahmoja, ei ole mitään tyydyttävämpää kuin tapaaminen ystävien ja perheen kanssa pelaamaan pelejä. Tulee kuitenkin aika, jolloin sinulla ei ole ketään pelaamiseen ja pelisi on tallennettu varastoon tai kellariin. Tämän ei pitäisi olla ongelma, koska tänään on tarjolla monia pelejä, jotka voit ostaa ja tuoda ulos pelaamaan perheesi kanssa uudelleen. Itse asiassa näissä peleissä on riittävästi erilaisia ​​vaihtoehtoja jopa ihmisille, joilla voi olla erilaisia ​​etuja.

Uusia, suosittuja pelejä, joita voit ostaa, ovat: Backgammon, Quiximity, Stratego ja Scrabble. Nämä pelit ovat kaikki erittäin suosittuja, koska ne tarjoavat mukavan kilpailutunnelman. Kuten tiedätte, joskus jopa parhaat pelaajat ovat edelleen ihmisiä, joten bluffaamiseen ja strategiseen ajatteluun liittyvä peli on erittäin palkitsevaa. Lisäksi nämä pelit opettavat pelaajille myös luottamuksen ja päätöksenteon kehittämistä. Ne voivat myös tarjota erinomaisen tavan perheille sitoutua yhteen.

Jos et ole koskaan pelannut peliä Quiximity, sinun kannattaa kokeilla sitä. Se on koukuttava sanapeli, joka pyytää pelaajia sijoittamaan kirjeensä laatikoihin. Tarkoitus on nähdä, kuinka monta sanaa voit lisätä kuhunkin ruutuun sovittamalla yhteen kirjainpareja. Sinulla ei ole vain hauskaa sanojen yhdistämisessä, vaan opit kuinka tärkeää on laskea kortteja ja ymmärtää vastustajien liikkeet.

On myös pelejä, joiden voittaminen edellyttää strategiaa. Cranium on sanapeli, jossa sinun täytyy miettiä mahdollisimman monta kraniaa ja poistaa ne vastustajistasi. Tarjolla on monia tämän kaltaisia ​​pelejä, jotka pitävät sinut kiinnostuneina.

Jos haluat päästä eroon tietokoneen näytöltä, sinun kannattaa harkita Scrabbleä. Tämä on uhkapeli, mutta se antaa sinulle tarpeeksi edun, jota et halua jättää huomiotta. Erinomainen tapa parantaa taitojasi Scrabble’ssa on pelata muutama peli ystävien kanssa, jotka osaavat siinä. Paras osa ystävien kanssa pelaamista on, että voit aina haastaa heidät Scrabble-peliin ja nähdä, kuka tulee alkuun. Jos on tasapeli, se on ehdottomasti Scrabble-peli. Se antaa sinulle tarpeeksi etumatkan, jotta voit antaa itseluottamuksen, jota tarvitset oppiaksesi loput pelisäännöt.

Kuten näette, on tarjolla paljon pelejä niille, jotka haluavat pitää hauskaa toisen kevätloman aikana. Tarvitaan vain vähän luovuutta ja oikeita pelejä. Huolellisen suunnittelun avulla löydät pelejä, jotka eivät saa sinut hulluksi. Nauttia! Ja jos satut löytämään itsellesi vähän vapaa-aikaa käsilläsi, miksi et tutustu alueesi paikallisiin nähtävyyksiin. Kuka tietää?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *