Pelit Ilman Rekis

Jos etsit pelejä ilman rekia mekkoja, älä katso enää! Rekiajat ovat yksi johtavista yrityksistä online-pelimaailmassa, ja heillä on useita uskomattoman hauskoja pelejä, joita voit pelata verkossa. Tämän sarjan suosituin peli on epäilemättä ”Sleigh” (tunnetaan myös nimellä ”Chuckles”), ja se on yksi parhaiten näyttäviä pelejä verkossa. Jos et ole koskaan soittanut tätä aiemmin, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan sitä.

Tämä on peli, jossa sinun täytyy pukeutua tietty hahmo ja juosta läpi tasoja samalla kun pisteitä. Jokaiselle tasolle saat uuden asun, mikä tekee pelistä paljon hauskempaa ja interaktiivisempaa. Voit esimerkiksi valita helposti söpön pienen pupupuvun Ginger-hahmolle. Voit myös muuttaa hänen ulkonäköään vuodenajasta riippuen. Esimerkiksi talvella saatat löytää hänet söpöistä pienistä talvivaatteista tai jopa pörröisestä villapaidasta ja hatusta.

Valittavana on muita hahmoja, kuten joulupukki ja pääsiäispupu. Voit jopa valita oman joulupukin peliin. Jos pidät koirista, tämä on peli sinulle. Voit valita nelijalkaiselle ystävällesi useita erilaisia ​​pukuja, mukaan lukien Joulupukin normaalin koiran ulkoasun, tai voit pukea hänet söpöksi koira Pooperiksi. Peli ei kuitenkaan pääty tähän, koska sinulla on myös mahdollisuus saada itsellesi upouusi koira pelaamaan kanssasi tässä pelissä.

Jos haluat mieluummin pelata pelejä ilman mekkoja, älä etsi muoti kuin ”Pukeutumismekot” muoti tarpeisiisi. Tämä on toinen online-peli, joka antaa sinulle varmasti hauskaa. Tässä pelissä sinun täytyy vaihtaa vaatteesi yhdeltä sivulta toiselle. Kaikissa erilaisissa vaatteissa on perinteiset koulutyttöasut sekä joulupukin asu.

Yksi mielenkiintoinen hahmo, jonka on tavattava tässä pelissä, on Ginger. Ginger on ”Piparkakutyttö” -näyttelyn isäntä ja tarjoaa vierailijoilleen erilaisia ​​mielenkiintoisia vaatevalintoja. Näitä asuja ovat piparkakunaisen naisen asu, piparkakkutyttö-asu ja jopa piparkakkutyttö, jossa on violetti meikki. Peli tarjoaa sinulle suuren määrän vaatetusvaihtoehtoja ja antaa tytöllesi tunteja hauskaa, kun hän järjestää ulkonäköään joka tilanteeseen sopivaksi.

Yksi uusimmista peleistä, joita äskettäin pelasin, kutsuttiin nimellä ”Soda Girl coloring”. Tämä peli on täysimittainen väritystoiminta, jossa paitsi maalaa erilaisia ​​asioita myös muuttaa soodan väriä. Soda Girl on hullu soodakoneen tyttö, joka rakastaa muuta kuin tarjota asiakkailleen väriä. Tämän pelin avulla voit laittaa eri värejä hänen soodaansa sen mukaan, mikä maku se on. Värit sisältävät (mutta eivät rajoitu niihin), vaaleanpunaiset, siniset, keltaiset, purppurat ja monet muut kirkkaat värit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *