Pelit Downloads Etukampanja 1

Game Downloads -etukampanja on uusi palvelu, jolla voit hankkia pelejä digitaalisesti. Ei ole väliä oletko kovapelaaja vai vain rento pelaaja, sinulla on paljon ladattavia pelejä. Saadaksesi nämä pelit sinun tarvitsee vain käydä sivustolla ja seurata yksinkertaisia ​​ohjeita. Kun rekisteröinti on valmis, voit ladata pelejä ilmaiseksi. Tämä on todellakin loistava tapa säästää rahaa ja aikaa.

Ongelma kuitenkin ilmenee, kun haluat ladata joitain pelejä, mutta tietokoneellasi ei ole riittävästi tilaa niiden asentamiseen. Tässä tapauksessa sinun on käytettävä CD / DVD-poltinta polttamaan pelejä. Itse asiassa markkinoilla on monenlaisia ​​polttimia. Paras Game Downloads Front -kampanjalle on kuitenkin Burn CD- ja DVD Wizard.

Ensinnäkin, sinun tulee ladata ohjelmisto. Asennuksen jälkeen sinun on syötettävä tuoteavain, jotta ohjelma tunnistaa sen. Jälkeenpäin sinun on löydettävä peli-CD. Itse asiassa tarvitset vain yhden peli-CD: n, koska kaikki muu ladattava sisältö kuluttaa koko kiintolevyn.

Heti kun olet ladannut kaikki pelit, voit aloittaa niiden pelaamisen. Tietenkin sinun pitäisi valita ne, joista pidät. Napsauta vain pelivalikkoa ja valitse haluamasi. Sitten voit alkaa kilpailla pelien läpi. Voit valita haluamasi vaikeuden. Tämän jälkeen voit myös tallentaa pelisi, jos haluat pelata sitä uudelleen.

Kun olet valmis ensimmäinen erä pelejä, sovellus kehottaa sinua lataamaan loput pelit. Kyllä, sinun on tilattava pelin lataukset, jotta voit säästää enemmän rahaa ja saada rajoittamaton käyttöoikeus. Sinua ei tietenkään veloiteta, ellet halua ladata koko peliä. Joka tapauksessa voit varmasti korjata pelisi korjaamatta kuluttamatta liikaa rahaa. Itse asiassa tämä on edullisin tapa saada rajoittamaton pääsy ladata pelejä ja pelata niitä milloin tahansa.

Nämä ovat vain joitain asioita, jotka sinun on tiedettävä Game Downloads Front -kampanjasta. Jos haluat oppia lisää tästä uudesta verkkopalvelusta, jonka avulla voit ladata pelejä, miksi et voi tarkistaa sitä nyt? Se voi olla yksi parhaista pelivaihtoehdoista tänään. Hanki se nyt ja ala nauttia peleistäsi nyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *