Pelikone Pasianssi Pyramidi

Ei ole epäilystäkään siitä, että jos olet pasianssin ystävä, olisit pelannut Game Solitaire Pyramid -pelikonetta. Tämä pelikone on yksi 80-luvun kuuluisimmista peleistä, joka antoi ihmisille tunteja mielihyvää. Game Solitaire Pyramid oli itse asiassa pelikone, jossa oli erilaisia ​​kortteja, joita käytettiin pelin neliöiden merkitsemiseen. Tässä koneessa oli myös useita pyramideja, jotka ilmestyivät ruudulle, ja niitä käytettiin pelaajan ohjaamiseen pelissä. Tämän lisäksi siellä oli myös monia muita asioita, joiden avulla tästä pelistä saatiin paljon mielenkiintoisempi.

Nämä pelikoneet ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa, ja ne ovat olleet iso hitti kaiken ikäisten ihmisten kanssa. Siksi on yllättävää, että Game Solitaire Pyramid on yhä olemassa. Itse asiassa on ihmisiä, jotka pelaavat tätä peliä säännöllisesti eivätkä ole tietoisia siitä, että sillä on monia muunnelmia. Game Solitaire Pyramidissa on neljä päämuunnelmaa, joita voit pelata. Tässä ovat yksityiskohdat näistä neljästä eri versiosta.

Voit valita pelata peliä kahden pelaajan kanssa. Tällaisella pelikoneella kaksi henkilöä istuu samassa pöydässä kuin peliautomaattia käytetään. Yleensä tässä pelikoneessa on neljä pelilautaa, mutta valmistajasta riippuen joissakin on vain kaksi.

Tämän tyyppisissä pelikoneissa on myös neljä muunnelmaa. Yksi näistä on peli, jossa sinulle tarjotaan neljä korttia, neljä mailaa ja neljä maapähkinää. Tässä pelissä sinun täytyy kiertää neljän kortin yhdistelmiä muodostaaksesi 25 mahdollista korttiyhdistelmää. Sitten sinun täytyy kääntää yksi kortista, jotta siihen pääsee käsiksi. Tämäntyyppisissä pelikoneissa on säännöt pelaamisesta.

Pelin neljä muuta muunnosta sisältävät tavallisen pelin, jossa sinulle tarjotaan tavallinen Mahjong-lauta. Tällä kertaa peli ei kuitenkaan ole riippuvainen laatoista. Sinun on siirrettävä hiirtä nähdäksesi laatat ja napsauttamalla niitä rakentaaksesi pisteet saamalla pisteitä. Sinulla on myös mahdollisuus toistaa ”rajoitettua” versiota, jossa sinulle ei toimiteta normaalia Mahjong-levyä ja vain järjestelylevyjen järjestely. Tämän avulla voit yrittää pelata tätä peliä yksityisessä paikassa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia Internet-yhteydestä.

Nämä ovat vain perustiedot, joita sinulla voi olla näistä neljästä pelikoneesta. Yksityiskohtaisemmat tiedot näistä neljästä tyypistä annetaan seuraavissa kappaleissa. Se vain auttaa sinua ymmärtämään pelin perusteet ja sen edut perinteiseen Mahjong-peliin verrattuna. Kun tiedät kaiken pelistä, haluat varmasti kokeilla peliä itse. Näin näet itse, kuinka pelikone voi parantaa elämääsi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *