Peli Koodaus Ilmaiset

Tiesitkö, että voit pelata koodia ilmaiseksi? Internet on tehnyt kuluttajille paljon helpompaa tehdä asioita, joita he eivät aiemmin pystyneet tekemään. Pelikoodia ei ole vaikea pelata; itse asiassa monet ihmiset tietävät jo, miten tehdä tämä. Niille, jotka eivät ole koskaan olleet mukana tässä Internet-koodien maailmassa, se saattaa tuntua pelottavalta.

Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää, mitä täällä tapahtuu. Pelialalla on kaksi osaa. Ensimmäinen osa on video- ja tietokonepelien ohjelmointi. Videopeleihin kuuluu itse varsinaisen pelin luominen sekä hahmot (jos haluat). Tämä tapahtuu graafisen suunnittelun ja pelin ohjelmoinnin avulla.

Toinen alue sisältää Internet-pelaamista. Sinun on ymmärrettävä, että Internet-pelaaminen ei ole osa varsinaista peliä. Tämä on vain työkalu, ideoiden ja käsitteiden arkisto. Se ei ole elävä asia, joka herää eloon ennen kuin olet valmis siihen. Luo ensin peli ja lataa se sitten Internetistä henkilökohtaiseen tietokoneeseesi.

Kun olet ladannut pelin tietokoneellesi, on nyt aika aloittaa pelin ohjelmointi. Pelin koodaus ei ole muuta kuin koodin kokoaminen, joka saa pelin toimimaan. Joskus joudut ehkä ”täyttämään” joitain koodinpaloja, jotta se on vuorovaikutuksessa pelin muiden osien kanssa. Usein pelin ohjelmoija laatii järjestelmän, jonka avulla voit ”mukauttaa” peliä mieltymystesi mukaan. Nämä mieltymykset ovat yleensä mitä ajattelet ajatellessasi mukautettua pelaamista.

Kun olet viimeistellyt pelisi, on nyt aika testata sitä. Tämä voi olla hankalaa, riippuen siitä, minkä tyyppiseen peliin olet osallistunut. Siellä on kuitenkin verkkosivustoja, jotka antavat sinulle mahdollisuuden ”kokeilla ennen ostamista”. Tämä on hyvä tapa nähdä, kuinka hyvin peli toimii. Jos sinulla on suuria ongelmia, useimmat sivustot sallivat sinun ilmoittaa niistä ja saada hyvityksen siellä Internetissä. Tämä ominaisuus on yleistymässä, kun useammat ihmiset tietävät tämän edun.

Jos olet kiinnostunut aloittamaan pelin ohjelmoinnin, mutta et ole varma, mistä aloittaa etsiminen, siellä on paljon ilmaisia ​​resursseja. Löydät ilmaisia ​​online-opetusohjelmia sekä ilmaisia ​​online-ohjelmointikirjastoja. Pelikoodaus on ala, joka on suhteellisen uusi ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia niille, jotka ovat halukkaita käyttämään aikaa perustaitojen oppimiseen. Paras neuvo, jonka voin antaa ensimmäistä kertaa ohjelmoijalle, on olla kärsivällinen. Oppimiskäyrä on jyrkkä, ja todennäköisesti tulee olemaan monta kertaa, kun palaat takaisin ja teet jotain, mitä teit väärin ensimmäisellä kerralla. Näin tekemällä sinun pitäisi kuitenkin pystyä rakentamaan melko toimiva perusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *