Papunet Net Peli Papumarket

Papunet-pelialustan valmistajat ovat luoneet virtuaalimaailman, jossa on paljon virtuaalisia lemmikkejä ja pelejä. Yksi näistä on Bean Market, jossa voit ostaa ja myydä pavutuotteita. Papu on jaettu 16 tasoon, ja kun olet suorittanut jokaisen tason, näkyviin tulee pieni rinta, joka sisältää juuri ostamasi tuotteen. Kun olet kerännyt kaikki arkut, voit avata ne ja uusi rinta ilmestyy. Rinta sisältää esineitä ruoanlaittoon, kalastukseen ja korjaamiseen.

Tämä hämmästyttävä uusi peli perustuu Indonesian Java- ja Sumatran saarille. Voit rakentaa oman maatilan ja ostaa omaisuutta asunnolle. Eläimet ovat helposti hoidettavissa ja lisäävät tuottavuutta. Tämän pelin jokaisella tasolla on myös pomotaistelu eläinpomoa vastaan. Voit valita ihmisten tai eläinten välillä taistellaksesi pomojen kanssa.

Jos rakastat maatilaa ja kasvattaa eläimiä, tämä peli ei ole sinua varten. Tarina pyörii nuoren pojan ympärillä, joka asuu saarella. Tällä saarella on myös jättiläinen, joka haluaa leikkiä ihmisillä. Pojan on autettava jättiläistä voittamaan kepponen. Tasot ovat yleensä pitkiä, ja sinun on kerättävä paljon esineitä, jotta maatilasi olisi tuottavampi.

Voit ostaa erityisiä lisävoimia tähän peliin parantaaksesi kykyjäsi. Perhonen on yleisin käynnistyslaite, ja se muuttaa muotoaan painetun hiiren painikkeen mukaan. Se voi muuttua linnuksi, matoksi tai jopa sammakoksi. Käärmettä voidaan käyttää myös kiipeämään kivien ja reikien yli.

Tässä hämmästyttävässä pelissä on myös paljon löydettäviä salaisuuksia. On tasoja, jotka perustuvat eri vuodenaikoihin, ja voit halutessasi käydä niissä kummankin kauden aikana. Toisella kaudella on eläimiä, jotka kasvavat ja muuttavat väriä, kun ruokit niitä. Tämä lisää peliin houkuttelevan elementin.

Kaiken kaikkiaan tämä peli on hieno sekä lapsille että aikuisille. Se on yksi niistä peleistä, joilla on jotain uutta tarjottavaa aina, kun pelaat sitä. Grafiikka on melko hyvä ja suunniteltu pitämään lapset viihdyttävinä. Jopa niillä, joilla on vähän tai ei lainkaan atk-taitoja, ei ole vaikeuksia ymmärtää pelin komentoja.

Voit lisätä pisteitäsi keräämällä mahdollisimman monta kolikkoa. Mitä enemmän kolikoita olet kerännyt, sitä korkeampi pisteet ovat. Jotkin tasot eivät salli uudelleenkäynnistystä aikaisemmassa vaiheessa, jos epäonnistut. Vaikka suurin osa uusista peleistä on melko helppo noutaa, on hyvä olla vanhempi tai lapsi kanssasi pelaamaan tätä peliä.

Vaikka Papunet-lajikkeita on useita, se on yksi suosituimmista niistä. Se vetoaa laajaan ikäryhmään pelaajia ja on loistava koulutustyökalu. Useimmilla lapsilla ja aikuisilla, jotka ovat soittaneet tätä, on hyvä luokitus. Kielessä ei ole sanoja, jotka lisäävät sen vetovoimaa. Tämä uusi peli on hauska pelata ja tarjoaa lapsille yksinkertaisen tavan oppia muutama perussana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *