Pac Man Peli

Jos satut rakastamaan Pac Mania, nautit todennäköisesti myös hyvästä Pac Man -pelistä. Pac Man on ollut klassinen peli, joka on viihdyttänyt ja houkutellut miljoonia yli puolen vuosisadan ajan. Jos olet kovaa fania tästä yksinkertaisesti pelattavasta, hauskasta ja vauhdikkaasta pelistä, saatat olla kiinnostunut katsomaan monia Pac Man -lisävarusteita, jotka ovat saatavilla tänään. Erilaisilla Pac Manin innoittamilla esineillä voit nauttia suosikkipelistäsi vielä enemmän.

Alkuperäinen pelilauta on yksinkertainen suorakaiteen muotoinen, mustalla pisteellä punaisella pohjalla. Pac Man -kierre on pieni ympyrä, jonka keskellä on punainen piste. Pisteitä on viisi, ja kukin niistä edustaa yhtä viidestä fyysisestä Pac Man -esteestä, jotka näkyvät pelissä. Aloitat syömällä vihreää omenaa, joka symboloi energiaa. Kun olet käyttänyt sitä, pudotat alas valkoisen pisteen, joka osoittaa toiseen pelin esteeseen.

Pac Man ei ole vain onnen peli. Yksinkertaisten fyysisten esteiden ohella on useita temppuja, jotka voivat auttaa sinua myös pisteiden saamisessa. Yksi näistä sisältää pomppimisen. Kun pelaat mukana tulevalla pingispallopallolla, voit käyttää sitä pelin jatkuvasti esiintyviä esteitä vastaan ​​saadaksesi lisäpisteitä.

Pelilabyrintti on hauska lisäys pelisarjaan. Sen avulla voit siirtyä tasolta tasolle yksinkertaisella käänteellä. Matkan varrella kohtaat paljon esineitä, jotka vievät sinut ylös ja estävät sinua siirtymästä seuraavalle tasolle. Jos olet riittävän taitava, saatat pystyä suorittamaan pelin kokonaan yhdellä kertaa tai voit pelata sitä eri tasoilla ja yrittää päästä läpi jokaisen mahdollisimman hitaasti.

Voit jopa ostaa Pac Man -pelikortin pakkauksen mukana, jos sinulla ei ole sitä. Kortissa on kaksi pelitilaa, punainen ja musta nuoli, joita kierrät, kun napsautat sitä hiirellä. Kääntämällä korttia näet neljä ympyrää, jotka ovat pelin ohjauspainikkeet. Minkä tahansa ympyrän napsauttaminen johtaa pisteeseen.

Pac Man Mouse on viimeisin lisäys pelihallivalikoimaan, joka on kaiken ikäisten ihmisten käytettävissä. Se on yksinkertainen peli, jonka kuka tahansa löytää viihdyttävästä iästä riippumatta. Vaikka sinun on oltava hyvin varovainen pelatessasi tätä peliä, se tarjoaa tuntikausia nautintoa kaikille, jotka kokeilevat sitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *