Opettele Englantia Peli

Kun yrität oppia englantia, yksi parhaista tavoista tehdä se on pelaamalla englantilaista peliä. Tulet huomaamaan, että englannin oppiminen voi olla hauskaa, jos voit uppoutua kieleen ja pitää hauskaa samalla tavalla. Yksi syy siihen, että pelit auttavat sinua niin tehokkaasti oppimisessa, on se, että ne pakottavat sinut kiinnittämään huomiota sanoihin ja tapoihin, joilla niitä käytetään. Tämä on hyvin erilainen kuin muut menetelmät, joita saatat käyttää pyrittäessäsi oppimaan englantia.

Oppiaksesi englantia, sinun on pystyttävä erottamaan todelliset sanat ja niiden merkitys. Tämän oppimiseksi sinun täytyy harjoitella puhumista ja ymmärtää tapaa, jolla sanot asioita. Voit tehdä tämän pelaamalla englantilaista peliä. Huomaat, että tämä auttaa sinua tekemään tämän nopeasti ja parantamaan taitojasi tosielämän keskusteluissa. Pian huomaat, että pystyt välittämään monenlaisia ​​ajatuksia ja ideoita pelaamalla itse peliä!

Ennen kuin menet pelaamaan englantilaista peliä, sinun on kuitenkin ensin harkittava muutama asia. Ensinnäkin sinun on varmistettava, että peli on todella suunniteltu opettamaan sinulle englantia. Internetissä on paljon mahtavia ilmaisia ​​resursseja, joita voit käyttää tähän tarkoitukseen. Etsi jotain, jota kutsutaan flash-kortin sanakirjaksi. Nämä ovat sanakirjoja, jotka antavat sinulle luettelon yleisimmin käytetyistä englanninkielisistä sanoista sekä joitain synonyymejä sanoille.

Seuraavaksi on etsittävä sitä, edellyttääkö peli sinun käyttämistäsi sanastoa. Jos näin on, sinun pitäisi huomata, että voit helposti tulla toimeen sen kanssa. Toisaalta, jos et tunne kaikkia käytettyjä sanoja, sinun on ehkä ostettava kurssi, joka auttaa sinua oppimaan nämä sanat. Ainoa haittapuoli tässä on, että sinun on ostettava peli – ladattava tai CD-levy, jotta voit pelata.

Tärkein tehtävä, kun pelaat mitä tahansa englantilaista peliä, on yksinkertaisesti käyttää aikaa kuunnella ja oppia. On hämmästyttävää, mitä voimme saavuttaa, kun panemme mielemme ja ruumiimme käytäntöön, jota tarvitaan uuden kielen oppimiseen. Kun pelaat peliä, keskity siihen, mitä teksti yrittää sanoa, ja yritä selvittää, mitä kirjoittaja myös yrittää sanoa. Kun kuuntelet peliä, valitset erilaisia ​​lauseita ja sanoja, jotka auttavat sinua ymmärtämään tekstiä paremmin.

Jos haluat tosissaan yrittää oppia englantia, englantilaisen pelin pelaaminen tai jonkin muun ilmaisen kurssin käyttö on hyvä paikka aloittaa. Voit myös ilmoittautua kurssille verkossa tai ostaa sen CD-levyltä, jos haluat todella oppia. Älä anna englannin oppimisen hukuttaa sinua. Tee aikataulu itsellesi ja pidä siitä kiinni!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *