Online Emma Peli

Online Emma on verkkopohjainen videopeli, joka löytyy monista paikoista Internetistä. Äskettäin julkaistu online-Emma-kirja jatkaa elokuvan tarinaa. Mikä tekee tämän pelin niin erilaiseksi, on se, että se vie tarinan Emman makuuhuoneen rajojen ulkopuolelle. Itse asiassa voit pelata peliä mistä tahansa valitsemastasi paikasta, kunhan sinulla on tietokone, jossa on internetyhteys.

Online Emma on asetettu vuonna 25 vuotta lukion valmistumisen jälkeen. Lukiosta on tullut niin arkipäiväinen tapahtuma, että useimmat ihmiset unohtavat sen olevan jopa olemassa. Useimmat nuoret naiset ovat huolissaan hyvien arvosanojen saamisesta koulussa ja pääsyn turvaamiseen korkeakouluun tai yliopistoon. He eivät ehkä ymmärrä, että on olemassa muita keinoja saada haluamasi korkeakouluopetus. He voisivat osallistua nuorempaan korkeakouluun kahden vuoden ajan ja ansaita tutkinnon asuessaan kotona vanhempiensa kanssa tai he voivat aloittaa kokopäiväisen työn ja käydä koulua samanaikaisesti.

Emma on nuori nainen, joka on juuri päättänyt verkkokurssin ja asuu äitinsä ja isäpuolensa kanssa. Hän osallistuu paikalliseen korkeakouluun, mutta viettää kaiken vapaa-ajan online-pelejä pelaamalla. Eräänä iltana hän saa puhelun isäpuolestaan, joka kertoo hänelle, että hänen suosikki online-persoonallisuutensa on kutsuttu juhliin, johon hänen on tarkoitus mennä. Emma, ​​aina kiireinen tyttö, ei vaivaudu ilmoittamaan vanhemmilleen tai äitipuolelleen juhliin, varsinkaan mihin hän tulee menemään ja kenen hänen pitäisi tavata siellä.

Verkossa ollessaan Emma pystyy palaamaan vanhaan itseensä online-persoonansa ansiosta, mikä saa hänet ajattelemaan olevansa taas lukiossa. Asiat eivät kuitenkaan mene niin helposti kuin hän suunnitteli, koska monet hänen luokkatovereistaan ​​ovat joko liian hyviä ohittamaan tai eivät ole hänen tyypinsä. Ei ole kauan, ennen kuin Emma tajuaa, että hänen on ponnisteltava saavuttaakseen täydellinen päivämäärä, jos hän haluaa saada mahdollisuuden palata luokkatovereidensa armoihin.

Online-Emma tarjoaa monia erilaisia ​​vaihtoehtoja, kun hän yrittää tavata herra Knightlyn. Jokaista hänen pukeutumistyyliään voidaan muuttaa, mikä antaa hänelle kyvyn luoda oma muodinsa. Hänellä on myös monia erityyppisiä vaatteita, jotka kaikki voidaan räätälöidä hänelle. Nämä valinnat ovat välttämättömiä, kun hän yrittää luoda täydellisen ilmeen treffeilleen.

Online Emmalla on paljon potentiaalia pelihahmona, koska pelisuunnittelijat ovat onnistuneet saamaan hänet näyttämään todelliselta. Hänellä on oma henkilökohtainen verkkosivunsa, jossa hän jakaa harrastuksensa ja kiinnostuksen kohteet faneilleen. Hänellä on jopa mahdollisuus jakaa valokuvia itsestään päiviensä aikana. Nämä valokuvat ladataan automaattisesti sivustolle, jolloin jokaisella on mahdollisuus nähdä, miltä Emma elää. Olipa hänellä huono päivä tai hyvä päivä, nämä valokuvat antavat mukavan pienen katsauksen tämän ainutlaatuisen online-hahmon elämään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *