No Sticky Bonus 2021

No Sticky Bonus on uusi otos vanhasta ajatuksesta antaa ilmainen lahja jollekin, joka kirjautuu sähköpostiosoitteeseesi. Yksinkertaisimmassa muodossaan se on yksinkertaisesti bonussähköposti, jonka voit lähettää yrityksestäsi kiinnostuneille. Sitten heidän on napsautettava sähköpostisi linkkiä tilataksesi postituslistasi.

Tänä nykyaikana monet tytäryhtiömarkkinoijat ovat omaksuneet ei-tahmeat bonukset -konseptin. Miksi tämä on? Koska he ymmärtävät mahdollisuuden lisätä postituslistalle rekisteröitymistä tarjoamalla heille jotain arvokasta ilmaiseksi. Tämä pätee erityisesti kapealle tytäryhtiömarkkinoinnille, jossa kohdennetut potentiaaliset asiakkaasi etsivät tapoja ansaita elantonsa verkossa ja haluavat tehdä niin ilman rahaa. Mitä enemmän annat heille tietoja tai kannustimia ilmoittautua listallesi, sitä menestyvämpi olet todennäköisesti tässä liiketoiminnassa.

Itse asiassa monet tytäryhtiömarkkinoijat tarjoavat nykyään erilaisia ​​tällaisia ​​tarjouksia tilaajilleen. Voit luoda omia erikoistarjouksia e-kirjoille, palveluille, alennuksille ja jopa matkapaketeille. Tärkeää muistaa tässä on, että sinun on keksittävä houkutteleva kannustin tilaajillesi. Tee niistä nälkäisiä lisää!

Voit esimerkiksi luoda tarttumattoman bonustarjouksen niille, jotka kirjautuvat sisään saadakseen ilmaisia ​​uutiskirjeitä Internet-markkinointiluettelostasi. Hieno asia nykypäivän Internet-markkinointistrategioissa on kuitenkin se, että monet tytäryhtiömarkkinoijat ovat ottaneet tämän askeleen pidemmälle tarjoamalla maksuttomia e-kirjoja siitä, miten tulla menestyviksi tytäryhtiömarkkinoijiksi. Jotkut ovat jopa menneet niin pitkälle, että e-kirja on ladattavissa täysin ilmaiseksi tarjoten silti samaa kannustinta. Mikä voisi olla parempi kuin saada palkkaa oppimisesta! Itse asiassa monet tytäryhtiömarkkinoijat ovat ilmoittaneet ansaitsevansa tuhansia dollareita muutamassa kuukaudessa.

Tietenkin, jos haluat viedä sen askeleen pidemmälle, voit jopa luoda oman ei-tahmean bonustarjouksen, joka vetoaa listallesi ja sen jäsenille. Voit esimerkiksi luoda ilmaisen videokurssin, joka kävelee tilaajiasi läpi vaiheet, jotka heidän on toteutettava, jotta heistä tulee menestyviä tytäryhtiömarkkinoijia. Voit myös luoda uutiskirjeiden sarjan, joka tarjoaa vinkkejä, vihjeitä ja tekniikoita sekä jopa linkkejä tytäryhtiöiden markkinoijien verkkosivustoille. Kaikki nämä asiat hyödyttävät suuresti niitä, jotka tilaavat luettelosi, ja auttavat myös ansaitsemaan ylimääräistä rahaa.

Totuus on, että nykyiset Internet-markkinointistrategiat ovat todella innovatiivisia. Satoja uusia ideoita ja innovaatioita toteutetaan päivittäin. Jos yrityksesi kärsii tällä hetkellä asiakkaiden puutteesta tai haluat yksinkertaisesti lisätä hieman enemmän kannustimia tuoda lisää tilaajia, harkitse yhtä näistä ideoista. Menestyksesi on kirjaimellisesti siellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *