Ninjago Jay Pelit

Viime aikoina monet sivustot pääsivät ilmaisten pelien lajityyppiin ja ovat tehneet itselleen nimen. He ovat keksineet satoja pelejä, jotka voidaan ladata heidän verkkosivustoilta. Suurin osa näistä peleistä on pelejä, jotka on kehittänyt Indonesian Developmental Institute (IDI) yhteistyössä Indonesian taidetoimikunnan kanssa. Ninjago Jay -peli on yksi tämän verkkosivuston julkaisemista monista.

Tämän pelin tarina perustuu Tim Burtonin luomaan sarjakuvasarjaan. Elokuvassa roisto yrittää luoda oman armeijansa vapauttamalla Ninjago-petot. Vain todellinen asiantuntija ja tietotekniikan asiantuntija, tohtori Finkelstein, pystyvät pysäyttämään hänet. Hän on vain niiden asioiden jälkeen, joita tietokone-asiantuntija voi tehdä, eikä kukaan tavallinen ihminen.

Tämä peli ei ole vain lapsille, koska siitä löytyy myös paljon aikuisille tarkoitettuja versioita. Yksi asia, joka tekee tästä pelistä erityisen, on kuviesi ja kuviesi yksityiskohtaisuus ja laatu. Koko peli on erittäin animoitu ja voit todella tuntea voiman sitä pelatessasi. Se on kuin sarjakuva näyttää sankarin hauskan puolen. Jopa taustan äänet ovat erinomaisia. Voit kuulla moottorit hahmojen liikkuessa.

Aloitat pelin vain Ninjago Jayn ja hänen kumppaninsa kanssa. Sinun täytyy ohjata heitä viidakon läpi löytääksesi muut joukot ja voittaaksesi vihollisen. Kun olet valmis yhden huoneen, siirryt seuraavaan huoneeseen. Peli muuttuu jännittävämmäksi jatkuessasi.

Ninjago Jay ei välttämättä sovi sinulle, joka et pidä toiminnasta tai väkivallasta peleissä. Se ei ole millään tavalla graafinen, mutta ei myöskään täysin rauhallinen. Grafiikka näyttää niin elämäiseltä, että se voi melkein saada sinut tuntemaan olevasi osa peliä. Se ei kuitenkaan aina ole toimintaa. Joissakin huoneissa on myös ratkaistavia pulmia.

Jotta voisit todella nauttia peleistä, varmista, että olet täysin valmis viettämään aikaa ja oppimaan samalla. Jos et, et opi mitään pelistä. Siksi sinun on oltava ennakkoluuloton ja oppittava jotain uutta. Ninjago Jayn kaltaisessa ilmaisessa pelissä voit tehdä tämän helposti ja nautinnollisesti.

Toinen asia, jonka voit tehdä tämän pelin nauttimiseksi, on käyttää helppoa tasoa. Tämä helpottaa peliä ja sitä me kaikki tarvitsemme. Näin et turhaudu nopeasti ja lopetat sen hetkessä. Joten jos et tiedä kuinka pelata ensimmäistä tasoa, aloita siitä ja nautit siitä.

Kaiken kaikkiaan Ninjago Jay on loistava peli kaikille, jotka pitävät toiminnasta ja peleistä. Internetissä on paljon tällaisia ​​pelejä, mutta monet niistä eivät ole yhtä hyviä kuin tämä. Nauti siitä ja jaa se ystäviesi kanssa. Olen varma, että myös he nauttivat siitä. Hyvää pelaamista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *