Nick Jr Pelit

Nick Jr. -pelit ovat Hasbro Companyn tuottamia koululautapelejä. Hasbro-yhtiö tuottaa laajan valikoiman lautapelejä, joihin sisältyvät muun muassa riski, quuiximity ja scrabble. Hasbro-yritys tuottaa myös opetusleluja, jotka perustuvat heidän videopeliensä hahmoihin, kuten Guitar Hero ja Viva Rock Music. Nämä lelut ovat olleet erittäin suosittuja lasten ja vanhempien keskuudessa.

Yksi sivuston suosituimmista peleistä on Nick Jr. -pelit. Tämä peli eroaa hieman sivuston muista, koska siinä keskitytään soittimen taitoon pelitaidon sijaan. Peruspeli koostuu kolmen ja neljän pelaajan versioista. Pelaajat voivat muuttaa musiikkia, säätää vaikeustasoa ja jopa valita värin kitaransankarilleen.

On tärkeää huomata, että tämä peli on hieman erilainen kuin kaksi muuta. Kahdessa muussa pelissä tavoitteena on yksinkertaisesti tyhjentää tietyn genren kaikki tasot. Nick Jr. -pelissä keskitytään kuitenkin enemmän siihen liittyvään strategiaan. Tavoitteena on saavuttaa tavoite käyttämällä nuottien ja kunkin hahmon tekemien toimintojen yhdistelmää. Joissakin tapauksissa on käytettävissä myös lisävoimia.

Tämän pelin ohjaimet ovat melko yksinkertaisia. Painikkeiden värit on myös helppo ymmärtää. Pelin musiikillinen toiminta tulee sarjasta putkia, jotka ampuivat nuotteja, jotka palaavat pois muista esineistä ja palaavat takaisin päälevyyn. Tämä toiminto tapahtuu jatkuvasti, kunnes joku napauttaa näyttöä pysäyttääkseen sen. Koko kappaleessa on vain muutama muistettava muistiinpano, joten harjoittelua tarvitaan ehdottomasti.

Nick Jr. -pelien pelaaminen edellyttää, että pelaaja käyttää sormiaan kosketusnäytönä. Sormen asettaminen yhdelle painikkeelle tuo painikkeen syttyy. Jos asetat sormesi toiseen painikkeeseen, mutta ei tarpeeksi sen sytyttämiseen, vastaava painike ei syty. Sormen asettaminen kevyelle kosketuslevylle aiheuttaa nuotin toistamisen. Kun napautat painiketta sen jälkeen, kun olet sytyttänyt tietyn nuotin, vastaava ääni kuuluu. Nämä pelit voivat olla hauskoja heidän söpöjen hahmojensa ja musiikillisen houkutuksensa vuoksi.

Jos pidät videopelien pelaamisesta, jolla on jonkin verran opetuksellista arvoa, kannattaa ehkä tutkia Nick Jr. -pelejä. Paitsi että ne ovat söpöjä ja viihdyttäviä, ne opettavat sinulle taitoja, joita voit käyttää eri tilanteissa. Ne voivat myös olla erittäin haastavia, jos tiedät mitä olet tekemässä. Näiden pelien pelaaminen voi pitää sinut kiireisenä tuntikausia kerrallaan ilman ikävystymistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *