Mitä Muuita Kuin Nordicbet

”Mikä on niin hyvää Nordic Betissä?” Tämä Betzalel Nemerin kirja on nopea luku, jossa on paljon hyviä neuvoja markkinoiden pelaamisesta. Jos olet uusi peli, tämä kirja voi opettaa sinulle joitain perusteita. Tiedän, että opin tästä kirjasta paljon asioita, joita käytin.

Kirja kattaa kaikki perusteet. Siinä puhutaan marginaaleista, spreadeista, panossuunnitelmasta, kertoimista, tilastoista ja tietysti eurooppalaisesta vedonlyönnistä. Betzalel kattaa Yhdysvaltojen lisäksi myös Ison-Britannian ja Australian. Se on helppo ymmärtää ja kuvat ovat selkeitä ja tarkkoja.

Yksi parhaista asioista, joista pidin ”mitä muuta kuin Nordicbet on, että se käyttää hintatoimintoja opettaakseen sinulle voittoa markkinoilla”. Hintatoiminnoissa kirjoittaja laatii selkeän suunnitelman siitä, mitä sinun on tehtävä voidaksesi hyötyä markkinoilta, ja selittää sitten, miksi hintatoimet ovat tärkeitä. Hän selittää, miksi hintatoiminta on myös tärkeää ja miksi sinun pitäisi käyttää sitä indikaattoreiden sijaan.

Kirjoittaja, Betzalel, antaa sinulle selkeät selitykset ja esimerkkejä siitä, milloin ostaa tai myydä osakkeita, milloin asettaa stop loss ja milloin sulkea positiosi. Hän on hyvin yksityiskohtainen siitä, miksi nämä asiat ovat tärkeitä. Hän ei jätä sinua arvaamaan näitä asioita. Hän esittää metodologian tässä kirjassa hyvin selkeästi. Näyttää siltä, ​​että ammattilainen kirjoittaisi tällaisen kirjan, mutta hän on antanut sen sinulle yksinkertaisella kielellä, jota jopa aloittelija voisi ymmärtää.

Pidin myös siitä, kuinka hän kuvasi teknistä analyysiä osana pakettia. Monet tämän päivän kirjat yrittävät saada sinut ajattelemaan asioita indikaattoreiden ja kaavojen suhteen, kun sinun pitäisi todella ajatella hintatoimia. Nordicbet antaa yksinkertaisen selityksen siitä, miten aloittaa tekninen analyysi ilman kelloja ja pilliä. Se on vain muotoiltu yksinkertaisella tavalla.

Tämä kirja on ehdottomasti hyvä paikka aloittaa, jos olet aloittelija osakemarkkinoilla. Kirjoittajan avulla on helppo oppia tämä menetelmä luopumatta kaikesta käyttämästäsi. Jos käytät jo teknistä analyysiä, tämä kirja saattaa vain auttaa vahvistamaan tekemääsi. Pidän siitä erityisesti, koska se on niin yksinkertainen ja helppo ymmärtää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *