Minecraft Dungeons Ps4 Hinta

Minecraft on yksi mielenkiintoisimmista tulevista hiekkalaatikkopeleistä Xbox-konsoleissa ja tietokoneissa. Minecraft: PlayStation 4 Edition, joka on tällä hetkellä saatavana vain Australiassa, lupaa pelin huomattavasti parannetun version, joka lupaa olla paljon kiinnostavampi ja helpompi pääsy tähän kasvavaan ilmiöön. Tällä hetkellä Xbox-pelimarkkinoita hallitsevat nimikkeet, kuten Halo ja Call of Duty, mutta koska markkinoilla on niin paljon tyylipelejä, en ole varma, että kukaan aikoo kiirehtiä ja ostaa uuden Xboxin tämän takia. Minun mielestäni Minecraft-nimestä tulee melko suosittu ajan myötä, kun ihmiset alkavat ymmärtää, että se tarjoaa erittäin ainutlaatuisen pelikokemuksen, jota ei todellakaan löydy mistään muualta. Minecraft Ps4: n kanssa

Joten, miksi Minecraft-vankityrmien hinta PS4-versioissa pysyy niin korkealla? Aloittelijoille peli on täydellinen paketti. Sen lisäksi, että sillä on kaikki päähenkilöt ja tarina, se sisältää myös aivan upean pelikokemuksen, jonka avulla voit paeta tavallisesta elämästäsi ja siirtyä täysin eri maailmaan, jossa voit rakentaa, hallita ja taistella voimakkaita hirviöitä, olentoja ja paljon muuta. Kaikki tämä on kääritty erittäin hienosti tehtyyn tarinaan, joka kerrotaan päiväkirjamerkinnöillä, joita voit kantaa mukanasi.

Minecraft ps4: n kanssa todellinen asia on, että tarina ei ole vielä valmis. Minecraft Dungeons PS4: n ennakkotilauksessa hinta sisälsi koko pelin, mutta vielä on jäljellä kaksi osaa, joita ei ole julkaistu. Tiedän, että he tulevat ulos myöhemmin, mutta meillä ei ole vielä ollut mahdollisuutta soittaa yhtään heistä. Vaikka ymmärrän, että se on osa pelin julkaisustrategiaa, toivon, että he olisivat julkaisseet kaksi jaksoa kerrallaan, jotta saisimme kokonaisen kuukauden pelin ennen kaikkea muuta.

Minecraft-spin-offilla ei ole erityisen mielenkiintoista tarinaa. Vaikka ymmärrän, että sen on tarkoitus olla nautinnollinen kokemus pelaajille, jotka todella nauttivat pelien luomisesta ja pelaamisesta väärennösmaailmassa, mielestäni se voisi käyttää hieman enemmän kehitystä. Ehkä jotakin enemmän kohtalaisen positiivisesta linjassa vankityrmän kanssa, jota kuvataan ”hyvin samankaltaiseksi” kuin alkuperäinen. Peli on vielä varhaisessa vaiheessa, joten en tiedä kuinka paljon ”kuin se” on verrattuna täysversioon, mutta se on silti melko alkuaikoja. Toisin sanoen, vaikka se onkin todella hauska ja itsessään erittäin vankka peli, on parantamisen varaa.

Sanon kuitenkin, että sillä on tarpeeksi menoa, jotta se on pelaamisen arvoinen kaikille, jotka ovat faneja pelin PvE-puolesta tai menettelytavan sukupolvesta. Se on mukaansatempaavaa, kiehtovaa ja luo tunnetta aidosta saavutuksesta tekemällä parhaasi. Sillä on myös pelaajiensa positiivinen reaktio, mikä on aina hyvä merkki. Se on myös yksi halvimmista peleistä PlayStation-markkinoilla, ja voin varmasti sanoa, että se on ”hinnoiteltu hyvin”. Kun Minecraft Dungeon PS4 -hinta on vain vähän liikaa joillekin koville faneille, voi olla juuri aika nähdä, mistä on kyse. Niin innoissani tulevasta spin-offista, mutta ehkä minun on juuri aika hiljentää jännitystäni.

Minecraft Dungeon PS4 -hintaan liittyvää negatiivisuutta on tällä hetkellä vaikea löytää. Se on hyvä peli, jolla on kohtuulliset positiiviset arvostelut, ja lähestyttävä lähtökohta ja pelattavuus tekevät siitä todella nautittavan oston useimmille pelaajille. Varoitan vain ihmisiä, joille tällä hetkellä tuntuu, että tämä on hakkerin ja viivan tyylilaji. Todellisuus on, että se on kerrontaohjattu toimintaroolipeli, jolla on riittävästi omaperäisyyttä ja persoonallisuutta ollakseen oma kokonaisuutensa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *