Mikä on Suomen Paras Peli

Talvi 2020 oli jääkiekkokausi Suomessa. Fanit olivat hulluja pelin suhteen ja he leiriytyivät jään ulkopuolelle ollakseen lähellä rakastettuja jääkiekkoilijoita. Voin elävästi muistaa seisovan jäätyneessä lampessa sinä yönä. Muistan ajattelin itselleni, että tämä on paras ihmisten koskaan pelaama peli. Joten menin ulos ja ostin sanomalehden, jolla olisi viimeisimmät tulokset ja aikataulut, ja menin televisioon äänenvoimakkuudella, jotta kaikki kuulisivat minut puhuessani.

Muistan, että ajattelin, että pelaajat olivat mahtavia pelaajia ja fanit olivat suuria faneja, ja olisi mahtavaa ottelua pelata tällaisen mahtavan yleisön edessä. Muistan ajatellut kuinka hienoa olisi, jos voittaisimme pelin ja minusta tulisi sankari kaikkien fanien edessä. Mutta jotenkin kausi sujui kamalasti ja päädyimme menettämään 4 suoraan saavuttaaksemme viimeisen sijan viimeisessä paikassa. No, muistan vielä tuon katkeran hetken, koska olin todella järkyttynyt häviämisestä ja menin ulos ja ostin oluen ja joitain muita juomia toivoen, että voitamme saman pelin.

Muistan ajatelleeni itselleni, että tarvitsemme johtajan ja jonkun, joka johtaa tiimimme voittoon. Juuri niin tapahtui, kun saimme pelata erittäin hyvää vastustajaa vastaan ​​ja me todella tulimme kärjessä ja voitimme pelin. Kuukausien myötä minusta kiinnostui enemmän pelistä ja katselin sitä televisiossa ja yritin jäljitellä sankareitani.

Erään jouluillan menin käymään isovanhempieni luona ja kysyin heiltä, ​​mikä peli on heidän mielestään suurin peli. He vastasivat sanomalla, että se on tietysti jääkiekko. Sitten aloin miettiä, kuinka siistin ja jännittävän tällaisen pelin on oltava. Se vain osoittaa, että siellä on paljon jääkiekkofaneja ja he näyttävät aina piristävän ja tukevan suosikkijoukkueitaan, kun he pääsevät pelaamaan.

Jääkiekkopelissä on myös jotain, joka saa sinut motivoitumaan, ja luulen, että olen oppinut isovanhemmiltani. Suosikkijoukkueeni ovat aina suosikkini, ja jos en kannata heitä, olen erittäin innoissani katsomassa heidän pelaamistaan. Minulla on ollut onni katsella muutama peli ystävieni kanssa ja voimme puhua vain siitä, mikä peli on paras. Nyt tiedän, että en ole ainoa fani, joka ajattelee samalla tavalla, mutta se on tosiasia. Siksi on erittäin tärkeää päästä ulos ja tukea tiimiä missä vain pystyt.

Ehkä minun pitäisi saada vähän taustatietoa pelin nimestä, ennen kuin aloitan tarinoita suosikkihetkistäni. Sana ”jääkiekko” on Suomessa johdettu kahdesta sanasta, jotka tarkoittavat virtaavaa vettä ja jäätä. Siksi tämän maan kieli on niin ainutlaatuinen verrattuna muihin maihin, jotka puhuvat jäästä ja jääkiekosta. Suomessa ihmiset rakastavat puhua jääkiekosta, koska se tuo takaisin vanhoja muistoja ja on vain elämäntapa täällä. Jos olet kotoisin toisesta osasta maailmaa, joka ei tiedä jääkiekosta tai edes ymmärrä termiä, suosittelen, että opit lisää tästä upeasta urheilulajista ennen kuin yrität jäljitellä joidenkin näiden loistavien pelaajien toimia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *