Megalotto 1 Euron Talletus

Giardini, kaupunki Toscanan pohjoisosassa, Italia tunnetaan megalottostaan, sana on johdettu megalodonista. Ateriat tarjoillaan paikallisissa ruokapaikoissa nimeltä ”chiocche”, ja näistä ovat ainoat paikat, joista löydät hyvää tuoretta kalaa Toscanasta. Ruoka sisältää runsaasti mausteita, oliiviöljyä ja juustoa, ja se valmistetaan perinteisesti punaviinillä tai italialaisella oluella. 1 euron talletus Giardinissa tarkoittaa, että vieras voi kokeilla käsiään sen tekemisessä.

Giardini ei ole kovin kaukana Firenzen pääkaupungista Triorasta. Matka kestää noin kolme tuntia ja Firenzen kauniit maisemat, kylät ja kukkulat tekevät matkasta entistä houkuttelevamman. Kun olet läpi, seuraava päivä vietetään nähtävyyksiin tutustumalla, pysähtyen ottamaan kuvia kuuluisista maamerkkirakennuksista, taidemuseoista ja puistoista. Suosituin nähtävyys täällä on tietysti upea rotko. Niille, joilla on todellinen intohimo, heillä on mahdollisuus mennä patikointiretkelle rotkon ympäri.

Giardini ei ole liian kaukana Firenzestä, ja autolla matkustaminen kestää vain puolen päivän. Koska on monia majataloja ja ravintoloita, joissa voit syödä, paras tapa säästää rahaa on varata ruoka verkossa. Tulet huomaamaan, että online-varauksen yhteydessä tarjotaan varma online-alennus. Tämä tarkoittaa, että henkilö voi säästää jopa 40% kustannuksista verrattuna ulkona syömiseen ravintolassa. Tämä voi varmasti vaikuttaa matkan budjettiin.

Megalottoa tarjoavan verkkoravintolan löytäminen on helppoa, ja jos sellaista ei ole, voit silti saada varauksen. Suurin osa verkkosivustoista antaa sinulle täydellisen oppaan varausten tekemiseen, ja ne voivat jopa tarjota sinulle pienen alennuksen aterian varaamisesta verkossa. Giardini ei veloita takuumaksua. Vieraita kehotetaan kuitenkin tekemään talletus, koska hintaan sisältyy muutama asia, kuten pullo viiniä ja matkamuistokahvimuki.

Jos päätät tehdä talletuksen, sinun on ymmärrettävä, että sinun on maksettava sama summa joka kerta, kun vierailet Megalotto 1 Euro -talletusravintolassa. Tämä johtuu siitä, että yritys ei anna sinun tehdä muutoksia. Siksi säännöt ovat hyvin tiukkoja. Siksi on suositeltavaa, että valitset päivämäärät huolellisesti ja varaat varauksesi etukäteen. Tämä varmistaa, että sinun ei tarvitse keksiä rahaa tehdäksesi muutoksia, ja auttaa varmistamaan, että sinulla on varaus.

Monet turistit eivät ole tietoisia siitä, että Megalotto sallii varaukset verkossa. Verkkovarauksesta saamiesi alennusten lisäksi voit lukea myös tarjolla olevista ruokapaikoista ja viineistä. Varmista, että olet lukenut eri elintarvikkeet, koska voit käyttää niitä palatessasi takaisin Italiaan. Talletuksia ei yleensä palauteta. Siksi on tärkeää varmistaa, että ymmärrät kaikki nämä säännöt ennen varauksen tekemistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *