Mahjong Ja Pelit

Mahjong on perinteinen laatta- ja pöytäpeli, joka on syntynyt Qing-dynastian aikana Kiinassa ja joka on levinnyt maailmanlaajuisesti 1900-luvun puolivälistä lähtien. Neljä ihmistä soittaa sitä laajasti, vaikka useita muunnelmia on kehitetty siitä lähtien. Pelin tarkoituksena on poistaa kaikki laatat sovittamalla pari vapaata laattaa kannelta, ja jos jokin ruutu poistetaan, pelaajan on poistettava kyseinen tiedosto myös pelialueelta. Tämä kuulostaa helpolta, mutta Mahjongin säännöt ovat paljon monimutkaisempia kuin tämä.

Mahjong-peli koostuu yli 500 kappaleesta, joista monia voidaan käyttää vapaasti tai lahjoittaa myös muille pelaajille. Kirjallisia sääntöjä ei ole, mutta on olemassa joukko yhteisiä etikettejä, joita kaikkien pelaajien tulisi noudattaa. Sääntöihin viitataan nimellä ”ramen”, mikä tarkoittaa paperia, ja niitä on noudatettava tiukasti pelin aikana. Suurin osa verkkosivustoista tarjoaa ilmaisia ​​sääntöjä, mutta löydetyt sivustot eivät aina sisällä tärkeitä näkökohtia, jotka tekevät pelistä nautinnollisen kaikille pelaajille. Se kertoo esimerkiksi, kun ruutua siirretään ja jos se hylätään. Viralliset säännöt sisältävät jokaisella pelaajalla neljä vuodenaikaa, ja tämä voi myös auttaa pelaajia määrittämään oikean liikkeen.

Monet sivustot tarjoavat mahjong-latauksia. Näiden avulla voit pelata ilman, että sinun tarvitsee todella ladata peliä tai ostaa sitä. Tämä on erittäin kätevää, koska voit kokeilla ennen ostamista. Nämä pelit voivat vaihdella yksinkertaisista flash-versioista erittäin monimutkaisiin pulmiin.

Online-mahjongista on tullut suosittu pelaajien keskuudessa, joilla on pääsy nopeaan internetiin. Tämä antaa heille mahdollisuuden pelata omassa tahdissaan. Tämän avulla pelaaja voi tarkistaa edelliset liikkeet ja päättää strategiansa kehittämisestä. He voivat myös käyttää mahjong-strategiaoppaita, jotka antavat tietoa siitä, miten heidän kokonaisstrategiaansa voidaan parantaa. Nämä oppaat sisältävät yleensä valikoiman pelejä, joita voidaan pelata lyhyessä ajassa. Joitakin näistä peleistä sisältää kuplabustereita, mysteeripelejä ja paljon muuta.

Mahjongin pelaaminen on helppo oppia. Saatavilla on useita videoita ja artikkeleita, jotka opettavat sinulle pelaamista. Perussäännöt on kuitenkin mahdollista oppia myös lukemalla kirjoja. Internet tarjoaa suuren määrän ilmaisia ​​kirjoja, jotka opettavat sinua pelaamaan peliä.

On myös monia kilpailukykyisiä mahjong-sivustoja, jotka asettavat yhden pelaajan toisia vastaan ​​yrittäessään voittaa pelin. Tarjolla on jopa turnauksia. Turnauksissa on yleensä kaksi tai useampia pelaajia kerrallaan ja taistelevat sen kanssa yrittäen nähdä kuka voittaa. Näiden turnausten säännöt löytyvät verkosta. Kun pelaat mahjongia, muista, että oikein pelaaminen johtaa parempiin pisteisiin kuin väärä pelaaminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *