Lasten Pelit Pyssy Pelit

Ase-lasten pelit ovat olleet raivoa Isossa-Britanniassa viime vuosien ajan, mutta aiheuttavat valtavia roiskeita muualla maailmassa. Yhdysvalloissa asepelit ovat saaneet suosiota sekä niiden hauskanpidon vuoksi että siitä, että ne opettavat lapsille vastuullisuutta ja ryhmätyön arvoa. Vaikka aseiden lapsen pelejä löytyy useimmista videopelikaupoista, ne ovat erityisen suosittuja lasten keskuudessa osana teemavalintaa. Suurin osa lasten peleistä sisältää ainakin yhden lapsen, joka ampuu joukkoa kohteita.

Suosittu peli Ison-Britannian lasten peleissä on maaliammunta, joka voidaan tehdä joko oikealla aseella tai paintball- tai airsoft-aseella. Paintball- ja airsoft-aseet ovat paljon realistisempia kuin heidän leluserkkunsa, mikä voi saada jotkut lapset tuntemaan ikään kuin heitä todella ammutaan. Pelin tehostamiseksi monissa Ison-Britannian lasten peleissä on realistinen kosketus. Jos esimerkiksi ammut eläintä, se pudottaa oman kakkansa. Tämä lisää peliin uuden ulottuvuuden, koska voit teeskennellä, että ammuit todellista eläintä.

Tavoitteita taitoja opetetaan myös joissakin aseiden lasten peleissä. Pisteiden saamiseksi lasten on osuttava kohteisiin aseestaan ​​ammutulla pelletillä. Pelletin liikerata on mahdollista säätää, mikä auttaa parantamaan tarkkuuttasi. Pelletit eivät kuitenkaan kulje suoralla linjalla, ja sinun on harjoiteltava eri kohteisiin kohdistamista. Kuten voitte kuvitella, tämä voi olla melko haastavaa.

Toinen pelityyppi, josta lapset nauttivat pelaamisesta, on ammunta. Lapset voivat valita perinteisten pelien, kuten paintball tai airsoft, tai he voivat valita loputtomasta luettelosta pelejä, jotka sisältävät aseita, mukaan lukien metsästyspelit, poliisipelit ja jopa pelit, joissa on eläviä ammuksia. Monissa tapauksissa sinun on työskenneltävä lapsen kanssa, jolla on erilainen kehitystaso kuin sinulla. Koska lasten aivot eivät ole täysin kehittyneitä nuorina, heidän tekemästään aseiden lasten peleistä voi olla melko haastavaa heille. Mutta viime kädessä näiden pelien kokema nautinto auttaa heitä kehittämään tärkeitä taitoja, jotka valmistavat heitä haasteisiin, joita he kohtaavat koulussa ja elämässä.

Monet lapset nauttivat siitä, että asiat näyttävät erityisiltä. Aseiden lasten pelit opettavat heidän mielensä taitavaksi saada tavoitteet näyttämään haluamaltaan. Lapset voivat käyttää siveltimiä ja tarroja koristamaan kohteitaan. He voivat leimata tai suihkuttaa kohteitaan malleilla, jotka auttavat kehittämään heidän luovia taitojaan ja auttavat ymmärtämään suunnittelun hienoja yksityiskohtia.

Pari muuta ainutlaatuista aseiden lasten peliä sisältää värityspelejä, joissa käytetään pastelliliidut. Nämä pelit auttavat kehittämään värikoordinaation tunnetta. Lapset voivat myös luoda taideteoksia huopakynillä ja tussilla. Näiden laajan valikoiman lasten aseita sisältäviä pelejä, hauskuus ei lopu koskaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *