Kulta Jaska 2 Demo

Jos etsit mukavaa, vähän aikaa tappavaa simulaattoria, jossa on paljon heitä, niin etsit Gold Jaska 2 -demoa. Icosoftin kehittämä, tämä on yksi suosituimmista peleistä Facebookissa. Ja se on myös melko hyvä, jos et vielä tiennyt. Se on todella hauskaa pelata, ja vaikka et koskaan pääse siihen, on monia syitä pelata sitä.

Pidän todella käyttöliittymästä, koska se on hyvin yksinkertainen ja helppo ymmärtää. Ohjaimet ovat reagoivia ja kaikki on melko paljon napsauttamalla ja vetämällä. Voit valita aseet, valita viholliset ja jopa valita erikoisliikkeitä, kaikki vedä ja pudota -liitännän ansiosta. Liikkuvia osia ei ole paljon, mutta liikkeet ovat erittäin sujuvia ja reagoivia, joten se ei ole ollenkaan ongelma.

Pelin viholliset eivät ole erityisen kovia, mutta ne ovat hieman erilaisia ​​kuin tavalliset murinat ja murina-tyyppiset viholliset, jotka näet ensimmäisen persoonan ampujissa. Ne ovat hieman realistisempia. Suurempi, kovempi ja paremmalla panssarilla. Iso kaveri voi rikkoa seinät ruumiinsa kanssa ja pienet kaverit voivat helposti juosta ja ampua alas kaiken, mikä heidän tiellään on. He hyökkäävät myös ryhmissä, joten sinun on opittava työskentelemään yhdessä tiiminä.

Pari ominaisuutta, jotka todella houkuttelevat minua, ovat pienet päivityskohtaukset, jotka avautuvat edetessäsi peliä. Pidän erityisesti pienistä päivityksistä, joiden avulla voit tehdä ylimääräisiä juttuja, kuten ajaa isoilla kuorma-autoilla. En ole eniten ensimmäisen persoonan fani, kun pelaan peliä verkossa, mutta se on ok. Pidän vain mahdollisuudesta nähdä, mitä tapahtuu ilman, että minun tarvitsee liikuttaa silmiäni.

Toinen asia, josta todella pidän Gold Jaska 2: ssa, on taustojen ja ympäristöjen yksityiskohtien taso. Kaikki näyttää niin elävältä. Vaikka pelissä on kyse massiivisesta tuhosta, ympäristöt ovat todella yksityiskohtaisia ​​ja maalattuja näyttämään elokuvasarjoilta. Se tekee pelistä näyttävän todella hyvältä. Siellä on jopa räjähdyksiä ja tulipalloja, jotka ovat hyvin elämäntapaisia. Jos pidät ensimmäisestä Jaska-pelistä, pidät tästä.

Yksi asia, josta en pidä Gold Jaska 2: ssa, on sen pituus. Noin tunti ja neljäkymmentä minuuttia pitkä. Se ei ole paljon aikaa, varsinkin kun sinulla on kaikki nämä hienot pienet extrat. Älä ymmärrä minua väärin, nautin silti täysin pelaamisesta. Ei vain niin paljon kuin olisin halunnut. Mutta sitten jälleen, kuka pelaa tätä peliä tunnin tai kaksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *