Konsoli Net FI

Vaikuttaa siltä, ​​että monet tietokoneella katsomamme elokuva- ja televisio-ohjelmat on päivitetty toimimaan tilaamalla Xbox Console Net Flix. Aiemmin se oli vain uutuus, että voit katsella suosikkielokuviasi ja -esityksiäsi televisiosta, mutta nykypäivän tekniikan myötä siitä on tullut välttämättömyys. Ilman sitä suosikkielokuviesi ja -esitysten katselu televisiosta olisi erittäin tylsää kokemusta. Kuvittele, kuinka yrität istua perheesi kanssa ja nauttia elokuvasta, kun molemmat vain istuvat siellä kädet ristissä pään yli loppuelämän ajan. Tämän palvelun saatavuuden vuoksi ei tarvitse koskaan istua television edessä perheen katselun aikana.

Yksi Xbox Kinectin hienoista asioista on se, että se pystyy toimimaan kaapeli- tai satelliitti-TV-pakettisi kanssa. Koska suurin osa meistä tilaa näitä palveluja, meillä on melko hyvä käsitys heidän tarjoamistaan ​​ohjelmointityypeistä. Jotkut heidän paketeistaan ​​sisältävät esimerkiksi elokuvakanavia, kuten Showtime, Starz ja muut. Lisäksi palvelu sisältää kaikki suositut elokuvakanavat, kuten Showtime, Starz ja Cinemax monien muiden joukossa. Koska kaikki tämän palvelun kautta saatavat elokuvat tarjoavat jokaiselle jotakin.

Kaikki ei kuitenkaan ole saatavana tämän yksinoikeuspalvelun kautta. Jotkut elokuvista ja ohjelmista ovat yksinoikeudella käytettävissä rajoitetun ajan. Joskus voit käyttää Xbox Kinect -videopeliä vain silloin, kun se on myynnissä, ja toisinaan se voi olla yksi heidän bonusominaisuuksistaan. Siitä huolimatta, kun olet saanut siitä käsityksen, ei todellakaan ole mitään keinoa päästä eroon siitä. Ellet ole valmis ostamaan Xbox Kinect -videopeliä ja peruuttamaan sitten tilauksesi. Tämä tarkoittaa myös, että et voi käyttää Xbox Kinect -laitettasi elokuvien katselemiseen kaikista eri elokuvakanavista, jotka ovat käytettävissä muiden palvelujen, kuten DirecTV: n, kautta.

Xbox Kinect seuraa langatonta yhteyttä televisioosi seurataksesi kehosi sijaintia konsolin läheisyydessä. Konsoli tunnistaa tämän liikkeen ja oppii sitten sijoittumaan kodin keskelle niin, että olet aina käden ulottuvilla. Tämä tekniikka yhdistettynä lähes rajattomaan valikoimaan eri tilauskanavien kautta saatavia ohjelmia antaa Xbox Kinectille todellisen edun vastaaviin järjestelmiin nähden.

Vaikka palvelu maksaa enemmän kuin DirecTV, se on silti paljon. Ottaen huomioon, että saat käyttöösi tuhansia elokuvia, pelejä ja ohjelmia, vietät todennäköisesti melko vähän elämästäsi nauttien Xbox Kinectistä. Hienojen pelivaihtoehtojen lisäksi voit nauttia suorasta televisiosta televisiossasi Microsoftin omalla laitteella. Se on todella nerokas luomus.

Jos harkitset uuden palvelun tilaamista, sinun kannattaa ehdottomasti harkita investoinnin tekemistä. Paitsi että sinulla on pääsy tuhansiin korkealaatuisiin ohjelmiin, voit myös tehdä uuden videopelin. Tämä laite voi itse asiassa kilpailla videopelikonsoleilla. Kun siirrymme seuraavan sukupolven televisioihin, tekniikka etenee edelleen, ja näet todennäköisesti paljon enemmän tämänkaltaisia ​​innovaatioita Xbox Kinectin kaltaisilta yrityksiltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *