Klondike äLypää Pasianssi Helppo

Klondike Smart Solitaire on peli, josta monet ihmiset nauttivat. Tätä peliä pelataan yhdeksän yhdeksällä korttipöydällä, ja se on melko helppo oppia. Lisäksi pelisääntöjen hallitseminen ei vie paljon aikaa. Tämän pelin kauneus on, että siihen ei liity onnea. Se perustuu yksinkertaiseen matemaattiseen algoritmiin, joten jos sinulla on vähän käytäntöä ja pystyt seuraamaan sitä, sinulla ei pitäisi olla ongelmaa voittaa strategia.

Yksi tämän pelin parhaista asioista on se, että se on pasianssi. Tämä tarkoittaa, että peliin ei ole osallistunut muita pelaajia. Voit vain istua alas ja käydä läpi korttipakan, valita minkä puvun haluat pelata, ja valita sitten ässä siitä puvusta, jotta voit tehdä yhden kortin. Sitten valitset toisen kortin ja toisen, kunnes sinulla ei ole pareja, kotkia eikä kuninkaita. Sinulla on vain yksi kortti pelattavaksi, ja tämä on yleensä pelin tavoite.

Huomaat, että jokaisella kannen pinnalla on numero. Pelin pelaamiseksi sinun on muistettava nämä numerot ja käytettävä niitä selvittämään, mitä kukin kortti edustaa. Ensi silmäyksellä tämä ei ehkä näytä kovin monimutkaiselta, mutta olisit yllättynyt siitä, kuinka moni ihminen ei osaa tehdä tätä oikein.

Suurin ongelma tässä pelissä on, että jotkut ihmiset eivät muista numeroita oikein. He voivat viettää paljon aikaa selvittääkseen, mitä kukin kortti edustaa, eivätkä he koskaan löydä tiensä tarvitsemilleen korteille. Jos löydät itsesi tähän asentoon, tarkista vain kortti ja selvitä, mikä se on. Kun sinulla on nämä tiedot, voit siirtyä vastaaviin kortteihin, joita haluat pelata.

Pidä mielessä, että kasvoja on kymmenen, mikä tarkoittaa, että kortteja on yhteensä 64. Kannella on ns. ”High card” -tyyli. Tämä tarkoittaa, että sinun on valittava, mitä kättä aiot pelata. Valinnan jälkeen otat kortin, joka vastaa kyseistä kättä, ja laitat loput kannesta juuri pelaamaasi korttia vastaan. Tämän avulla voit nähdä, mitä kortteja on jäljellä, ja voit sitten käydä kannen läpi ja yrittää saada kaikki avoimet korttisi.

Muista, että tämä on peli, josta voi helposti muuttua uhkapelaaminen, jos et ole varovainen. Ennen kuin aloitat pelin, sinun on varmistettava, että sinulla on tarpeeksi kortteja, jotta sinulla on aina tarvitsemasi numerot. Tämä on tärkeä asia, joka kannattaa aina pitää mielessä, varsinkin jos olet aloittelija tämäntyyppisen pelin pelaamiseen. Verkossa on tänään paljon erilaisia ​​pelejä, joita voit pelata. Varmista, että teet tutkimusta, ja sitten sinun pitäisi pystyä päättämään, onko tämä Klondike oikea sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *