Kertotaulu Pelit Lapsille

Me kaikki tiedämme, että lapsille tarkoitettu kertolasku on hyvä viihteen lähde. Paitsi että, ne auttavat myös paljon lastemme aivojen teroittamisessa. Jos kysyt älykkäältä ihmiseltä näiden pelien suosion syitä, kuulet varmasti ”apa”, ”ma” ja ”dada”. He sanovat, että nämä pelit antavat älyllistä stimulaatiota lapsille, jotka muuten ovat taipuvaisia ​​ja järjettömiä asioista. Lasten kertolasku ei eroa tässä suhteessa Rubikin kuutiosta. Itse asiassa molemmilla peleillä on yksi yhteinen tekijä – ne edellyttävät aivoja.

Jos haluat terävöittää lapsesi aivoja, on korkea aika pelata lapsille tarkoitettuja online-kertolaskupelejä. Satojen vaihtoehtojen avulla, jotka ovat saatavana Internetistä, et löydä mitään vaihtoehtoja lapsesi oppimisjanon ja älyllisen stimulaation sammuttamiseksi. Tässä on joitain vinkkejä, jotka auttavat sinua löytämään oikean pelin lapsillesi:

Pelit, joilla on useita tavoitteita, sisältävät hyvin yksinkertaisen konseptin. Jos esimerkiksi pelaat istuvan lapsen kanssa, voit pyytää häntä ratkaisemaan yksinkertaisen kertolaskuongelman. Voit saada lapsesi seisomaan ja liikuttamaan jalkojaan eteenpäin päästäksesi lähemmäksi laudan keskustaa. Kun lapsesi on seisonut keskellä, hänen on painettava tarvittavaa painetta painikkeisiin päästäkseen määränpäähän.

Suosikki lasten kertolaskuongelmien joukossa on matematiikkapeli nimeltä ”Cootie catcher”. Tämä peli on muunnelma klassisesta pelistä nimeltä ”Rummy”. Viimeisessä versiossa pelaajien on lyödä vastustajiaan esineillä, kunnes he ylittävät linjan tai maalin. Edellisessä versiossa pelaajien on lyödä vastustajiaan esineillä, jotka perustuvat kuvion kohteiden väriin. Tämä tekee siitä pikemminkin taitopelin kuin pelkän aritmeettisen ongelman.

Jos etsit lapsille tarkoitettuja kertolaskupelejä, jotka vaativat matematiikan perustaitoja, kannattaa tarkistaa ongelmat, jotka perustuvat yhteenlaskuun, vähennykseen ja kertoon. Nämä matematiikan perustaidot ovat tarpeeksi helppoja opettaa pienimmille. Jos kuitenkin haluat tutustuttaa lapsesi matematiikan aiheisiin, voit saada hänet osallistumaan toimintoihin, jotka on suunniteltu muun muassa murtolukujen, prosenttiosuuksien ja kaavioteorian ympärille. Tämä tekee matematiikasta mielenkiintoisemman lapsellesi ja voi johtaa kiinnostukseen korkeakoulun matematiikkakursseille.

Jos haluat viedä lapsesi matematiikan oppimisen seuraavalle tasolle, sinun tulisi löytää tapa sekoittaa asiat strategiaan ja luovuuteen, jotta peli ei tule liian yksitoikkoiseksi. Voit esitellä lapsellesi erilaisia ​​strategioita, kuten summaus- ja vähennyspeli, käyttämällä kahta korttia. Jos pelaat tavallista peliä kolmella kortilla, lapset saattavat kyllästyä peliin, koska heidän ei ole mitään uutta opittavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *