Joulupukki Herää Pelit

Joulupukilla on kovaa aikaa tavallisiin maagisiin seikkailuihin, joten hän päättää jättää lahjansa taaksepäin ja matkustaa ajassa taaksepäin yrittää löytää kadonneen esineen. Koska kadonneesta joululahjasta ei kuitenkaan ollut tietoja, eikä se ollut oikeastaan ​​ollenkaan lahja, joulupukin on luotettava uskomattomiin voimiinsa palatakseen oikean henkilön kanssa. Mutta tämä asettaa hänet aivan uuteen ongelmaan, koska hän tietää, että jos jää kiinni, hänellä on vaikea aika vakuuttaa ketään auttamaan häntä. Hän näyttää heidän kodinsa ulkopuolelta, mutta hänen on käytettävä vakuuttamisvoimaansa vain päästäkseen tarpeeksi lähelle saadakseen vakuuttamaan henkilön, jonka luokse hän yrittää päästä!

Tässä hauskassa ja viihdyttävässä pelissä sinun on käytettävä älyäsi sekä havainnointivalmiuksiasi paljastamaan henkilön henkilöllisyys, jonka Joulupukki yrittää päästä lähelle. Pelin jokainen vaihe vaikeutuu entisestään erilaisten hahmojen kanssa. Sinun on tutkittava jokaisen kohtauksen jokainen nurkka, jotta näet eri hahmot. Joitakin hahmoja ovat Grinch, Punainen Neliö, Lumikki ja paljon muuta. Jokainen hahmo lisää jotain pelattavuuteen sekä tarjoaa uusia pisteitä ja tasoja paljastettaviksi, kun edistyt pelin läpi. Tämä nopeatempoinen peli pitää sinut varmasti viihdyttävänä kulkiessasi läpi jokaisen vaiheen ja yrittäessäsi selvittää kuka nurkan takana on!

Vaikka joulupukin heräämisen aikana on löydettävissä useita hahmoja, suurin osa sijaitsee vuoristossa. Kun matkustat eri alueiden läpi, löydät lunta tutkittavaksi sekä lukemattomia kohtauksia. Kun olet kerännyt tarpeeksi lunta Joulupukin tutkittavaksi, sinua pyydetään käyttämään rekiäsi ratsastamaan kaupungin yli. reki toimii kuljetusmenetelmänäsi, mutta tiet voivat osoittautua liukkaiksi, koska maata peittää suuri määrä lehtiä. Tämä pakottaa Joulupukin käyttämään muuta voimaansa – rakkauden taikaa – varmistaakseen, että hän pääsee turvallisesti jokaiseen paikkaan.

Matkan varrella on muutama este, jotka sinun on ylitettävä, jotta voit kerätä erilaisia ​​lahjoja, jotka ovat täynnä maisemaa. Tietenkin jokainen alue on täynnä vaarallisia olentoja, kuten Pterodactyls ja Docks. Pyhä Nick itsekään ei ole aina niin mukava, ja hänet tunnetaan karkottavansa köyhät pahaa epäilemättömät sielut, jotka ovat jumissa hänen reitillään. Onneksi kartan ympärillä on paljon työkaluja, jotka auttavat sinua selviytymään. Siellä on perinteinen vasara, lapio, polttopuut ja paljon muuta, jotka voit kerätä ja yhdistää, jotta olisit hieman turvallisempi matkan varrella.

Toinen ainutlaatuinen Santa Claus Wake -ominaisuus on juoni. Vaikka se perustuu joulun aikaan, se ottaa tarinan ja pyörii sen tavalla, joka on täysin uskomatonta! Sinut viedään pohjoisnavalle, missä Joulupukki ja hänen poronsa ovat menettäneet kaiken! Tämä tapahtuu sen jälkeen, kun he ovat kulkeneet metsien ja jäätyneen tundran läpi. Tämä on todella villi ja hauska matka, jota et halua lopettaa, kun olet valmis!

Kaiken kaikkiaan Joulupukki herää on hieno lisäys jatkuvasti kasvavaan joulupelien luetteloon. Se viihdyttää kaiken ikäisiä pelaajia, samoin kuin niitä, jotka eivät ole koskaan edes nähneet kuuluisaa sarjakuvahahmoa henkilökohtaisesti. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on napsauttaa hiirtä ja valmistautua pitämään hauskaa koko eliniän ajan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *