Ilmaiskierroksia Ilman Kierrätystä 2021

Ilmaiskierrokset ilman kierrätystä on verkkosivusto, joka tarjoaa upeita kannustimia kuluttajille, jotka haluavat ottaa vanhat tölkit tai pullot ja antaa ne paikallisille hyväntekeväisyysjärjestöille. Jos vierailet säännöllisesti ilmaiskierroksissa ilman kierrätystä, tiedät jo, että tämä sivusto on loistava resurssi sekä koulutukseen että viihteeseen. Heillä on paljon mielenkiintoisia artikkeleita kierrätyksestä, mukaan lukien se, kuinka voit tehdä muutoksen ”tehdä omasi” aloittamalla oman kierrätysohjelman kotona. Saatat myös löytää mielenkiintoisia artikkeleita energiasta, ympäristöstä ja erilaisista tavoista ansaita rahaa. Lehden lisäksi he tarjoavat myös tapahtumakalenterin. Heidän tavoitteenaan on auttaa sinua siirtymään vihreämpään maailmaan nauttien silti kaikista heidän tarjoamistaan ​​tuotteista.

Ilmaiskierroksia ilman kierrätystä hoitavat vapaaehtoiset, jotka eivät saa korvausta edustamaltaan yritykseltä. He tekevät sen myötätunnosta. Yhteisön tehtävä on tukea vapaaehtoisia, jotka käyttävät aikaa tölkkien ja pullojen kierrätykseen, jotta he voivat tarjota heille ilmaiseksi hyväntekeväisyyskeskuksissa. He tekevät parhaansa varmistaakseen, että hyväntekeväisyyskeskukset hyväksyvät mahdollisimman monta tölkkiä ja pulloa. Jotta voisit saada jonkin lahjoitusmahdollisuuden, sinun on esitettävä todiste purkin tai pullon omistajuudesta.

Monissa tapauksissa voit ottaa tölkin tai pullon ja täyttää sen erilaisilla tavaroilla. Tällä tavalla osallistut hyväntekeväisyyteen ainutlaatuisella tavalla samalla, kun saat ilmaisen pyöräytyksen tölkillesi tai pullollesi. Voit täyttää tölkin tai pullon esimerkiksi kuivapesuaineella, paristoilla, karkeilla, vaippoilla, leimoilla, miesten hiusleikkureilla, mittanauhalla, sytyttimellä, hammasharjoilla, ruuvimeisseleillä, kudoksilla ja muulla. Jokainen esine saa tietyn hyväntekeväisyyslahjoituksen.

Sinun tarvitsee vain viedä tölkki tai pullo laitoksen ulkopuoliseen hyväntekeväisyysastiaan. Kun henkilökunnan jäsenet saapuvat, laita lahjoituksesi vastaavaan ruutuun. Sitten he laskevat, kunnes tietty määrä saavutetaan. Kun tämä numero on saavutettu, kyseinen hyväntekeväisyysjärjestö esittelee kontin ja sen sisällä olevat tavarat. Jos lahjoituksesi on pyörii, hyväntekeväisyysjärjestö sanoo niin ja antaa kuitin, jolla on todistus omistajuudesta. Tässä vaiheessa yksinkertaisesti esität alkuperäisen kuittisi lisälahjoituksesta.

Jotkut teistä saattavat nyt miettiä, kuinka hyväntekeväisyysastiat tai -pullot päätyvät näihin keskuksiin. Purkit ja pullot lajitellaan ja erotetaan niiden materiaalien perusteella. Joten jos tölkki tai pullo on metallia, se menisi kierrätysastiaan tai pullonlajittelulaitokseen. Jos se on paperia, se menisi paperin kierrätyslaitokseen. Ja niin edelleen. Kuten näette, prosessi on melko monimutkainen.

Kierrätysmateriaaleja kerätään päivittäin yrityksistä, kodeista ja kaikkialta siltä väliltä. Laitoksessa on kierrätysastioita. Lahjoita vain ei-toivotut tölkit tai pullot näihin roskiin. Ja voit myös lähettää käyttämättömät materiaalisi näihin hyväntekeväisyyskeskuksiin. Joten paitsi tuet hyvää asiaa, myös tuet työpaikkoja yhteisössä ja hyödyt ympäristömme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *