Ilmaiskierrokset Ilman Kierrätystä

Ilmaiskierrokset ilman kierrätystä on hieno uusi peli Wii-pelaajille. Se on kuin monet muut spinoffit, jotka on julkaistu konsolin mukana. Pelin tavoitteena on, että voit pyörittää ylintä korttia napauttamalla näyttöä. Kun teet tämän, keräät pisteitä ja ansaitsemasi hyvitykset lisätään virtuaalipankkiin. Mitä enemmän voit kerätä, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa isoja. Tässä on joitain vinkkejä siitä, kuinka voit voittaa lisää palkintoja tässä pelissä.

– On virhe, josta sinun tulee olla tietoinen, kun pelaat ilmaiskierroksia ilman kierrätyskapselia. Jos napautat korttia, kun siinä lukee tyhjä, se sanoo sen sijaan täyden. Tämä on ainoa kerta, kun tämä virhe tapahtuu. Voit kiertää tämän napauttamalla näyttöä, kun haluat kerätä pisteitä. Mahdollisuudet tähän tapahtuvat ovat vähäiset.

– Toinen huomioitava vinkki on, että kolikoita ei pitäisi kerätä heti. Kun napautat kolikkoa, se kysyy, haluatko laittaa sen kierrätyskapseliin. Jos päätät, et voi ansaita krediittejä. Jos päätät mennä ilman kierrätystä, peli palkitsee sinut ajan, jonka olet yleensä viettänyt ansaitessasi lisää pisteitä pelissä.

– Yritä löytää paras strategia, jota käytetään pelattaessa ilmaiskierroksia ilman kierrätystä. Joskus nämä strategiat voivat auttaa sinua pääsemään joillekin tasoille nopeammin. Haittapuoli on kuitenkin se, että se voi myös olla turhauttavaa. Sinun pitäisi tietää, että mitä vaikeampaa taso on, sitä enemmän pisteitä ansaitset. Se voi myös olla erittäin ärsyttävää, jos törmäät ajoneuvoon keräessäsi kolikoita.

– Toinen vinkki on välttää menemästä samalle alueelle useita kertoja tätä peliä pelatessasi. Joidenkin pelaajien tiedetään lähtevän alueelta, josta he juuri tulivat, ja jatkavat ilmaisten pisteiden keräämistä. Tämä voi olla erittäin ärsyttävää, varsinkin jos lähtemäsi alue on estetty objektilla, joka on poistettava. Vältä menemistä näille alueille, ennen kuin olet parempi pelissä. Se voi myös olla erittäin hyödyllistä, jos vältät menemästä tiettyihin rakennuksiin, joihin pääsee vasta tietyn tehtävän suorittamisen jälkeen.

Ilmaiskierrosten pelaaminen ilman kierrätystä voi auttaa ansaitsemaan ylimääräisiä hyvityksiä pelistä. Sinun on kuitenkin varmistettava, että tiedät milloin lopettaa. Jos et, niin saatat vain tuhlata aikaa pelissä. Varmista aina, että opit vinkkejä pelin menestymiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *