Ilmaiskierrokset 1 €

Jos suunnittelet matkaa Etelä-Floridaan, etsi yksi monista tarjolla olevista ilmaisista retkistä. Tämä on loistava tapa matkustaa Etelä-Floridaan, jos vierailet kevät- tai kesäkaudella. Suurin osa näistä retkistä löytyy verkosta. Jos haet sanaa ”tour de South Florida”, saat useita tuloksia takaisin. Tämä on hyvä, koska voit valita useista eri retkistä. Jokainen näyttää sinulle jotain erilaista.

Jos etsit ilmaista opastettua kierrosta panimoihin, tutustu yksityiskohtiin verkossa. Useimmat Etelä-Floridan hotellit tarjoavat opastettuja kierroksia panimoihinsa, jotka maksavat 10 dollaria per henkilö. Tämä on loistava vaihtoehto matkailijoille käydä sekä panimossa että itse maisteluhuoneessa. Tyypillisesti panimot tarjoavat puolen tunnin pituisen ”Free Tasting” -kiertueen. Kun olet maistanut olutta, voit ostaa matkamuistolasin kotiin tai viedä kotiin oluen reseptikirjan. Jos rakastat olutta, tämä on hauska ja opettavainen matka.

Retkiä tarjoavia hotelleja ja panimoita on paljon enemmän. Voit soittaa tai käydä verkossa saadaksesi lisätietoja. Nämä retket tarjoavat sinulle sisäisen katsauksen valmistusprosessiin, panimoihin ja joskus jopa näyteolut! Sinua saatetaan pyytää maistamaan yhtä olutta, kun taas muita keitetään. Monilla Etelä-Floridan panimoilla on myös keittoja ja muuta live-viihdettä paikan päällä.

Riippuen siitä, mihin aikaan vuodesta käyt, saatat löytää useita eri panimoita. Orlandossa on useita paikallisia panimoita, mukaan lukien kuuluisat Walt Disney World -panimot. Winter Parkissa on useita ravintoloita ja baareja. Winter Parkista löytyy myös panimot.

Kuten mainittiin, suurin osa osavaltion suurimmista panimoista tarjoaa ilmaisen maistamisen kiertueen. He kutsuvat sinut tulemaan ulos kokeilemaan näytteenotinta. Tämä on hieno tapa kokea olutta omakohtaisesti ja nähdä miten se valmistetaan. Saatat jopa tavata panimot. He puhuvat mielellään sinulle oluen luomisesta ja kertovat tuotemerkin historiasta. Panimot tarjoavat sinulle ilmaisen maistelukupin ja reseptikirjan.

Jos etsit ainutlaatuista tapaa viettää päiväsi, lomapäivääsi tai kiertuepäivääsi, tutustu näihin upeisiin Floridan panimoiden tarjoamiin retkiin. Jotkut näistä matkoista kestävät yhden päivän, mutta monet kestävät kaksi tai kolme päivää. Jotkut retket ovat koko päivän, jotkut aamulla ja iltapäivällä, ja tarjolla on viikonloppuretkiä. Mikä tahansa mieltymyksesi onkin, on kiertue, jonka avulla pääset lähemmäksi rakastamaasi käsityöläistä, kuin olet koskaan kuvitellut mahdolliseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *